Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a kanapénkon ülve, gombnyomásra is tölthetjük E-autónkat

E.ON

Garázs

Már a kanapénkon ülve, gombnyomásra is tölthetjük E-autónkat

Már a kanapénkon ülve, gombnyomásra is tölthetjük E-autónkat

Az E.ON Hungária Csoport a dinamikusan növekvő e-autós közönségnek kínál kényelmes otthoni megoldást

Kényelmes, profi megoldással tölthetők a jövőben az elektromos autók otthon is.

Az E.ON új otthontöltési szolgáltatása a nyilvános töltők biztonságát és rugalmas megoldásait viszi el a háztartásokba. Magyarországon is egyre többen vásárolnak környezetbarát, tisztán elektromos autót, amelyek értékesítésének újabb lendületet adhatnak a nemrég megnyitott pályázati lehetőségek. Az otthontöltéssel pedig ezentúl még kényelmesebb lehet az e-autózás, és könnyebben tervezhető a töltés.

Tavasszal már több mint 14 ezer tisztán elektromos autó volt forgalomban Magyarországon, mindössze egy év alatt csaknem 65 százalékkal bővült a piac. A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy a vásárlásra június közepén megnyitott állami pályázatot szinte órák alatt kimerítették a jelentkezők. A zöld rendszámos autók számának ilyen mértékű növekedése az infrastruktúra fejlesztése nélkül nem fenntartható, hiszen a nyilvános töltőhálózat fejlesztése mellett egyre nagyobb az igény arra, hogy az autókat otthon is biztonságosan, kényelmesen lehessen tölteni.

Pontosan ezt a biztonságot és kényelmet nyújtja az E.ON új otthontöltési szolgáltatása, amely a garázsba vagy saját használatú parkolóhelyre telepíthető. A 11 vagy 22 kilowattos okos AC fali töltőre épülő innovatív és modern rendszer okosotthon-kompatibilis, Wi-Fi funkcióval rendelkezik és telefonos applikációval is vezérelhető.

Hiszünk benne, hogy a zöld közlekedés nemcsak környezettudatos és felelős döntés, de egyúttal kényelmes és kiszámítható is lehet. És mi lenne kényelmesebb, mint otthon pihenni, miközben a villanyautó a garázsban biztonságosan töltődik? Kulcsrakész megoldásainknak köszönhetően ezt a gondtalanságot kínáljuk ügyfeleinknek az ország teljes területén, egyéni igényekre szabva

– mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Csoport igazgatósági tagja.

Az otthontöltés iránt érdeklődők számára az E.ON szakemberei minden körülményt figyelembe véve tervezik meg a kivitelezést. Az ügyfelek rugalmas fizetési lehetőségek közül választhatnak és akár 11 havi részletfizetést is igénybe vehetnek. A rendszer további kényelmi szolgáltatásokkal is bővíthető, és a megrendelők akár kedvezményt kaphatnak az E.ON nyilvános töltőhálózatán érvényes díjakból is.

Az otthontöltési szolgáltatással tovább bővült az E.ON jövő közlekedését megújító, okos és fenntartható megoldásainak kínálata. A vállatok, önkormányzatok és társasházak számára kínált közterületi töltők mellett immár magánszemélyek is választhatják a legnagyobb kényelmet kínáló otthoni falitöltőket elektromos járműveik számára.

Az E.ON Hungária Csoport elkötelezett a fenntartható jövő megteremtése és biztosítása iránt. Ennek egyik legutóbbi lépéseként, a piacon egyedülálló módon januártól zöld áramot biztosít valamennyi nyilvános e-töltőjén az ügyfelek számára. Az E.ON nemzetközi szinten vállalta, hogy 2030-ra minden tagvállalata felére csökkenti a károsanyag-kibocsátását, 2050-re pedig teljesen karbonsemleges lesz.

További információk: eon.hu/otthontoltes

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés