Connect with us

technokrata

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

Garázs

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

A Volkswagen támogatja a szövetségi kormány törekvéseit a német városok lehetséges behajtási tilalmainak megakadályozásában

A Volkswagen alkalmas megoldások bevezetésével támogatja a szövetségi kormány törekvéseit a német városok lehetséges behajtási tilalmainak megakadályozásában. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja a levegőminőség javításának a járműállomány következetes megújítása. Ezért, amilyen hamar csak lehet, a Volkswagen-csoport volumenmárkái felajánlják vásárlóiknak az EU1 besorolású dízel járműveik EU5 besorolásúra cserélését azok számára, akik egy korszerű, Volkswagen-csoport által gyártott járműre váltanának.

 

“A szövetségi kormány elgondolásában világosan kitér arra, hogy az elmúlt években a német városok levegője tisztább lett. A Volkswagen, és más autógyártók által eddig tett intézkedések, mint pl. a szoftverfrissítések, valamint a bezúzásra és cserékre vonatkozó kezdeményezések jelentősen hozzájárultak ehhez. A Volkswagen-csoport továbbra is jelentős szerepet kíván vállalni vásárlói korlátlan személyes mobilitásának megtartásában és a különösen szennyezett városokban tervezett behajtási tilalmak megakadályozásában”

– mondta Herbert Diess, a Volkswagen vezérigazgatója.

A Volkswagen-csoport által tervezett cserére ösztönző átlagos összeg az EU1 besorolású járművek EU4 besorolású dízelek cseréje esetében 4000 euró, míg EU5 besorolásúra váltás esetén hozzávetőlegesen 5000 euró, a vásárló által választott modelltől függően. Az ajánlat része a régi jármű értékének kompenzálása és egy vonzó hitel is. Ezzel a Volkswagen-csoport majdnem egymillió járműtulajdonost kíván elérni a 14 városban.

A kormány által javasolt hardverfrissítő intézkedések végrehajtása alapvetően a frissítést végző szolgáltató megoldásaitól függenek. Ezeknek a megoldásoknak jóváhagyással kell rendelkezniük, elérhetőknek, hosszú távon tartósaknak kell lenniük és a vásárlóinknak el kell fogadniuk őket. Ki szeretnénk emelni, hogy a hardverfrissítő megoldások magasabb fogyasztást és csökkentett kényelmet jelentenek.

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin