Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

Garázs

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

Nagy és átfogó ösztönzési stratégiát javasol a VW a dízelek lecserélésére

A Volkswagen támogatja a szövetségi kormány törekvéseit a német városok lehetséges behajtási tilalmainak megakadályozásában

A Volkswagen alkalmas megoldások bevezetésével támogatja a szövetségi kormány törekvéseit a német városok lehetséges behajtási tilalmainak megakadályozásában. A leggyorsabb és leghatékonyabb módja a levegőminőség javításának a járműállomány következetes megújítása. Ezért, amilyen hamar csak lehet, a Volkswagen-csoport volumenmárkái felajánlják vásárlóiknak az EU1 besorolású dízel járműveik EU5 besorolásúra cserélését azok számára, akik egy korszerű, Volkswagen-csoport által gyártott járműre váltanának.

 

“A szövetségi kormány elgondolásában világosan kitér arra, hogy az elmúlt években a német városok levegője tisztább lett. A Volkswagen, és más autógyártók által eddig tett intézkedések, mint pl. a szoftverfrissítések, valamint a bezúzásra és cserékre vonatkozó kezdeményezések jelentősen hozzájárultak ehhez. A Volkswagen-csoport továbbra is jelentős szerepet kíván vállalni vásárlói korlátlan személyes mobilitásának megtartásában és a különösen szennyezett városokban tervezett behajtási tilalmak megakadályozásában”

– mondta Herbert Diess, a Volkswagen vezérigazgatója.

A Volkswagen-csoport által tervezett cserére ösztönző átlagos összeg az EU1 besorolású járművek EU4 besorolású dízelek cseréje esetében 4000 euró, míg EU5 besorolásúra váltás esetén hozzávetőlegesen 5000 euró, a vásárló által választott modelltől függően. Az ajánlat része a régi jármű értékének kompenzálása és egy vonzó hitel is. Ezzel a Volkswagen-csoport majdnem egymillió járműtulajdonost kíván elérni a 14 városban.

A kormány által javasolt hardverfrissítő intézkedések végrehajtása alapvetően a frissítést végző szolgáltató megoldásaitól függenek. Ezeknek a megoldásoknak jóváhagyással kell rendelkezniük, elérhetőknek, hosszú távon tartósaknak kell lenniük és a vásárlóinknak el kell fogadniuk őket. Ki szeretnénk emelni, hogy a hardverfrissítő megoldások magasabb fogyasztást és csökkentett kényelmet jelentenek.

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés