Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

Garázs

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

A mai naptól egészen szeptember 25-ig szavazhat a közönség kedvenc jelöltjére

Alboran, Aranda, Avila vagy Tarraco. E közül a négy spanyol földrajzi név közül kerül ki az az egy, amely a SEAT 2018-ban piacra kerülő új nagyméretű SUV modelljét is jelöli majd. A döntősök listáját a SEAT elnöke, Luca de Meo a Frankfurti Autószalon első napján tartott beszédében hirdette ki.

A mai naptól egészen szeptember 25-ig tudnak az érdeklődők szavazni, kedvenc jelöltjüket pedig a seat.com/seekingname oldalon leadott voksaikkal támogathatják. A legtöbb szavazatot szerzett földrajzi név lesz a győztes.

A négy döntős név már túljutott a megmérettetés első részén, így mindegyiküknek esélye van arra, hogy az Ateca és az Arona modelleket követő harmadik, nagyméretű SEAT SUV modellt róla nevezzék el. A jelenlegi szakaszban a korábbi kilenc jelöltet tartalmazó névsort szűkítették le négyre. Ehhez a márka a legfőbb piacain végzett fókuszcsoportos vizsgálatokat illetve azokban az országokban folytatott további teszteket, ahol a SEAT is jelen van.

A négy jelöltről és a kezdeményezés sikeréről is beszélt a SEAT elnöke, Luca de Meo, aki a Frankfurti Autószalonon tartott beszédében kiemelte, hogy:

„Az Alboran, Aranda, Avila és Tarraco név rendelkezik minden olyan jellemzővel és megfelel minden olyan követelménynek, amely ahhoz szükséges, hogy a SEAT szimbólumává váljon. Az ötlet elsöprő sikert aratott és ezúton szeretnénk ismét köszönetet mondani annak a 106 országot képviselő több, mint 133 000 rajongónak, akik részt vettek a kezdeményezésben. Már csak a döntő maradt hátra, ahol szintén mindenkit részvételre és szavazásra biztatunk.”

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés