Connect with us

technokrata

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

Garázs

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

Itt lehet szavazni a legújabb Seat SUV nevére

A mai naptól egészen szeptember 25-ig szavazhat a közönség kedvenc jelöltjére

Alboran, Aranda, Avila vagy Tarraco. E közül a négy spanyol földrajzi név közül kerül ki az az egy, amely a SEAT 2018-ban piacra kerülő új nagyméretű SUV modelljét is jelöli majd. A döntősök listáját a SEAT elnöke, Luca de Meo a Frankfurti Autószalon első napján tartott beszédében hirdette ki.

A mai naptól egészen szeptember 25-ig tudnak az érdeklődők szavazni, kedvenc jelöltjüket pedig a seat.com/seekingname oldalon leadott voksaikkal támogathatják. A legtöbb szavazatot szerzett földrajzi név lesz a győztes.

A négy döntős név már túljutott a megmérettetés első részén, így mindegyiküknek esélye van arra, hogy az Ateca és az Arona modelleket követő harmadik, nagyméretű SEAT SUV modellt róla nevezzék el. A jelenlegi szakaszban a korábbi kilenc jelöltet tartalmazó névsort szűkítették le négyre. Ehhez a márka a legfőbb piacain végzett fókuszcsoportos vizsgálatokat illetve azokban az országokban folytatott további teszteket, ahol a SEAT is jelen van.

A négy jelöltről és a kezdeményezés sikeréről is beszélt a SEAT elnöke, Luca de Meo, aki a Frankfurti Autószalonon tartott beszédében kiemelte, hogy:

„Az Alboran, Aranda, Avila és Tarraco név rendelkezik minden olyan jellemzővel és megfelel minden olyan követelménynek, amely ahhoz szükséges, hogy a SEAT szimbólumává váljon. Az ötlet elsöprő sikert aratott és ezúton szeretnénk ismét köszönetet mondani annak a 106 országot képviselő több, mint 133 000 rajongónak, akik részt vettek a kezdeményezésben. Már csak a döntő maradt hátra, ahol szintén mindenkit részvételre és szavazásra biztatunk.”

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin