Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel a taxival úgy utazhatsz, mint egy Uberrel!

Garázs

Ezzel a taxival úgy utazhatsz, mint egy Uberrel!

Uber-szerű fizetési élményt vezet be a Green Taxi.

Magyarország egyik legnagyobb mobiltárca szolgáltatója ezúttal a környezettudatosságáról ismert, kizárólag elektromos autókat üzemeltető taxitársasággal, a Green Taxival lépett partnerségre. A Cellum megoldásaival kibővített szolgáltatás lényege, hogy az utasok előzetesen beregisztrálhatják (egy vagy több) bankkártyájukat a társaság már jól ismert mobil applikációjába, a fuvar végén pedig jóváhagyhatják a végösszeget, dönthetnek a borravalóról és fizethetnek. A jóváhagyás lehetősége kiemelkedő a taxis appok sorában, hiszen így az utas tudta nélkül egyetlen forintot sem emelhetnek le a kártyájáról.

A Green Taxi volt az egyetlen magyar taxistársaság, amelyik nem támadta, hanem üdvözölte az Uber jelenlétét. Most úgy döntöttek, hogy a Magyarországról nemrég kivonult közösségi szolgáltatóéhoz hasonló fizetési élményt építenek az alkalmazásukba, ehhez pedig a Cellumot választották. A mai fogyasztók rendkívül tudatosak, a kényelem mellett azt is elvárják, hogy biztonsággal, teljes kontroll alatt tudják tartani költségeiket, nekünk pedig az a célunk, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak.” – mondta el Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

o-MOBILE-WALLET-facebook

A Cellum által szabadalmaztatott ún. Split Secret („eltört titok”) technológiának köszönhetően a fizetés banki biztonsági szintű rendszerben zajlik, hiszen az a bankkártya adatait titkosítja és darabjait fizikailag külön-külön tárolja. A Cellum fejlesztői a céges ügyfelekre is gondoltak, hiszen egy bankkártyát több alkalmazott is tud regisztrálni, így a cégeknek nem kell annyi bankkártyát kiadniuk, ahány alkalmazottjuk taxit használ, illetve a készpénz-adminisztrációval sem kell foglalkozniuk.

A Green Taxi, csakúgy mint az Uber, az innovációt, mint közösségi alapmotívumot az egyik legfontosabb értékként fogalmazta meg a vállalkozás beindításakor. A Green Taxi nem egy egyszerű személyszállítást lebonyolító cég, hanem egy közösségi érdek által vezérelt üzleti vállalkozás. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokkal lépjünk a piacra, mint például a mobilfizetés, melyek túlmutatnak az egyszerű taxis szolgáltatásokon.” – mondta Lévay Örs, a Green Taxi ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés