Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még egy hét és jön az álom BMW

Garázs

Még egy hét és jön az álom BMW

Június 10-én végre megismerhetjük a BMW új büszkeségének minden részletét.

A BMW a mai nap folyamán bejelentette, hogy zászlóshajójának legfrissebb generációja egy hét múlva, egészen pontosan június 10-én fog bemutatkozni. A következő, immár hatodik generációs 7-es teljesen új modellnek tekinthető, így számtalan érdekes és eddig nem látott technológiai finomsággal fog kecsegtetni, továbbá egyben megalapozza a közeljövőre nézve a többi modellsorozat technikáját is. Ugyanis általában a 7-es megoldásai idővel mindig alacsonyabb kategóriákba lépnek.

bmw_7_proto_3

Az új 7-esben többek között megjelenik a lézeres főfényszóró, amelyről először az i8-ban hallottunk, de szintén különlegesség a szénszál erősítéses váz, aminek köszönhetően akár 130 kilóval sikerült lefaragniuk a mérnököknek az öt méternél is hosszabb luxuslimuzin tömegét. Mindezek mellett számos érdekességre számíthatunk, s természetesen a motorok sem fognak csalódást okozni, amelyek a kivétel nélkül turbósak lesznek, s egyben a legfrissebb TwinPower turbósorozat tagjai. A légrugók minden következő generációs 7-eshez szériában járnak, felárért pedig például távirányítható parkoló rendszert vagy akár mozdulat-vezérelt multimédiás/navigációs rendszert kérhetnek a leendő vásárlók.

bmw_7_proto_4

Alig egy hét múlva, egészen pontosan jövő szerdán mindenre fény derül. Annyit már elöljáróban biztosra vehetünk, hogy az autóipar legmodernebb négykerekűjét tisztelhetjük az új 7-es személyében.

bmw_7_proto_12



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés