Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új szoftver: Új funkciókkal bővül a Tesla Model S

Garázs

Itt az új szoftver: Új funkciókkal bővül a Tesla Model S

Forgalomfigyelő navigációt, teljes naptárat és számos egyéb újdonságot kap korunk egyik legnépszerűbb elektromos autója.

Nagyon ritkán hallunk olyanról, hogy egy luxusautó új szoftvert kapva bővül új funkciókkal, de a Tesla Model S esetében ez sem meglepő. Mivel a fedélzeten egy 17 inches érintőkijelző áll rendelkezésünkre, nincs akadálya a hasonló változtatásoknak és frissítéseknek. A korábban már kiszivárgott 6.0-ás szoftverrel teljes naptár integrációt, forgalom szerinti navigációt, és távindítást is kapunk.

A naptár alkalmazás automatikusan szinkronizálódik telefonunkkal, és úgy kezelhetjük teendőinket, mint asztali gépeinken. Ha egy találkozóhoz pontos helyszínt is megadtunk, egy gombnyomással elindíthatjuk a navigációt. Ha már a navigációnál tartunk fontos megemlíteni, hogy az aktuális forgalomhoz igazítja az útvonalakat, amihez az adatokat a többi Tesla vezetőtől nyeri. Ez nem csak indításkor, hanem útközben is változhat, ezért megjelenő értesítésekkel lát el bennünket a fontos információkról, és az esetleges egérutakról.

Emellett már telefonunkkal is beindíthatjuk Tesklánkat, ami sokszor bizony jól jöhet, és az új szoftver már azt is megjegyzi hol kapcsoltuk be a belső levegő keringtetést, és ha legközelebb a környéken járunk már erre sem kell figyelnünk. És végül, de nem utolsó sorban már becenevet is adhatunk autónknak, és automatizálhatjuk az energiatakarékos üzemmód aktiválását is. A frissítés már elérhető, de előtte mindenképp ellenőrizzük, hogy a legfrissebb Android/iOS szoftvert használjuk.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés