Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Cascada, az új Opel-kabrió

Garázs

Bemutatkozott a Cascada, az új Opel-kabrió

Az Opel nyilvánosságra hozta a hivatalos fotókat az új Cascadáról.

Új négyüléses kabrió váltja a nyitott Astrát az Opelnél, a Cascada a kompakt és az Insignia közé kerül a kínálatban. Noha a Párizsi Autószalonon is bemutatkozhatott volna az újdonság, ott az Adam premierjére koncentrált a márka, így a kabrióról csak úgy egyszerűen nyilvánosságra hozták a hivatalos fotókat.

A még az Audi A5 kabriónál is hosszabb Cascada már tavasszal megjelenik az európai kereskedésekben, elkészítéséhez még jobb minőségű anyagokat használnak, mint az Insigniában. Az újdonság 4697 milliméter hosszú és 1840 milliméter széles, tengelytávolsága 2700 milliméteres, vagyis inkább az Insigniához áll közelebb, mint az Astrához. A padlólemezt a két modell keveréke adja.

A Cascada vászontetővel készül, a fedél 17 másodperc alatt nyílik és záródik. Az új kabrió 43 százalékkal merevebb, mint az Astra TwinTop, a karosszéria az extra erősítéseknek köszönhetően jóval ellenállóbb. A Cascadában debütál az Opel új, 1,6 literes SIDI turbómotorja, teljesítménye 170 lóerő, legnagyobb nyomatéka 280 Nm lesz. Készül belőle 200 lóerős, 300 Nm csúcsnyomatékú verzió is. A motorhoz új, hatfokozatú automata váltót kapcsolnak, a kínálat többi eleme ismerős lesz a többi Opelből.

A vászontető három színben lesz rendelhető, külső színből tíz választható. Nyitott tetővel 280, zárt állapotban 350 literes a csomagtartó.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés