Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új terepjáró Audi A6

Garázs

Itt az új terepjáró Audi A6

Az Audi bemutatta az A6 Allroad új generációját, a terepes modell V6-os motorokkal készül.

Ahogy a Kiának a Ceed, az Audinak is Detroittal egy időben jutott eszébe, hogy bemutassa az A6 Allroad új generációját. A terepes modell megjelenésében nincs semmi meglepő, ahogy az előző két generáció, ez is az aktuális A6 Avantra épül.

Az új A6 Allroad 4,94 méter hosszú, 1,90 méter széles és 1,47 méter magas, vagyis valamivel nagyobb az A6 Avantnál. Nemcsak a külső méretek különböznek, hanem a hasmagasság is, az Allroadon hat centit emeltek. A terepcsomagos A6-hoz 18 colos felniket kínálnak, de felárért 19-esek és 20-asok is elérhetőek.

Alapfelszerelés az adaptív, légrugós felfüggesztés, amely nagy sebességnél 15 millimétert ültet az autón, illetve gombnyomásra 35 millimétert emel. Kis tempónál, terepen további 10 milliméteres ugrás lehetséges felfelé. Ahogy az A6 többi változatánál, az Allroadnál is csökkentettek a tömegen, elődjénél 70 kilóval könnyebb.

A háromliteres, benzines V6-os 310 lóerős, legnagyobb nyomatéka 440 Nm. Mindhárom dízel a háromliteres V6-oson alapul, 204, 245 és 313 lóerős változatban elérhető, utóbbi duplaturbós. Ehhez nyolcfokozatú automata váltó kapcsolódik, a többi motort hétfokozatú duplakuplungossal párosították.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés