Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Opel új fegyvere a Nissan Juke ellen

Garázs

Az Opel új fegyvere a Nissan Juke ellen

Bemutatta kis méretű, Corsa-alapú szabadidő-autóját az Opel. A Mokka még idén piacra kerül.

Mivel a Detroiti Autószalonon leleplezték a Buick Encore-t, az Opel is nyilvánosságra hozta a testvérmodell Mokka sajtóanyagát. A Nissan Juke és a Skoda Yeti ellenfelének szánt, kis szabadidő-autó alapjait a Corsa adja, megjelenésére nem lehet panasz, kellően morcos és határozott.

Első- és összkerékhajtással is rendelhető lesz a Mokka, kínálatában benzines és dízelmotorok is megjelennek. A 140 lóerős, turbós 1,4-es mellett rendelhető egy normál feltöltésű, 115 lóerős 1,6-os benzines is, míg a dízelek közül egyelőre az 1,7-es CDTi 130 lóerős verziója választható 300 Nm-es nyomatékkal.

Az 1,4-es turbó és az 1,7-es dízel nemcsak hatfokozatú kézi váltóval, hanem hatos automata váltóval is elérhető. A manuális váltós modellekben alapfelszerelés a start-stop, de minden Mokka menetstabilizálóval, kipörgésgátlóval, lejtmenet-asszisztenssel és az elindulást emelkedőn segítő rendszerrel készül. A 4,28 méter hosszú Mokka raktere akár 1372 literes is lehet, tárolórekeszből 19 darabot alakítottak ki. Az értékesítés év végén kezdődik.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés