Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel az SUV-val tör világuralomra a Mazda

Garázs

Ezzel az SUV-val tör világuralomra a Mazda

A Mazda Frankfurtban mutatja be új kompakt szabadidő-autóját, a CX-5-öt.

A Mazda CX-5 – amelynek globális bevezetését fokozatosan, a jövő év elejétől kezdik meg a piacokon – összes alkatrésze Skyactiv technológiás, legyen szó a benzin-, vagy dízelmotorokról, kézi illetve automata váltóról, karosszériáról vagy futóműről.

A CX-5 európai motorválasztékában megtalálható majd a kétliteres Skyactiv-G benzinmotor, valamint a 2,2 literes Skyactiv-D dízelmotor, alap és nagyteljesítményű változatokban egyaránt. A technikai fejlesztésekkel a Mazda arra koncentrált, hogy a kompakt SUV kategória környezetvédelmi előírásainak tökéletesen megfeleljen: az új CX-5 2,2 literes Skyactiv-D dízelmotorral kevesebb, mint 120 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként.

A CX-5 az első olyan sorozatgyártású Mazda, amely bemutatja a KODO (mozgás lelke) formanyelvet. Ennek markáns részletei az új arc, valamint a dinamikus vonalvezetés. A CX-5 mellett a frankfurti Mazda-stand további érdekessége lesz a Mazda3 frissített változata, mely alacsonyabb károsanyag-kibocsátást, sportosabb menetdinamikát, nagyobb stabilitást, kényelmesebb belső teret, valamint korszerűbb külső megjelenést ígér.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés