Connect with us

Hirdetés

technokrata

Autójával is foglalkozik a Lotus

Garázs

Autójával is foglalkozik a Lotus

Motor a Renault-tól, váltó a Red Bulltól, cél a pontszerzés. Hogy milyen néven, más kérdés.

A KERS, a Pirelli visszatérése és a mozgatható hátsó szárnyak az összes F1-es csapat holtidényét pörgőssé teszik, a Lotus, a Tony Fernandes-féle Lotus azonban mindnél különb. Kovalainen és Trulli kocsija a tavalyi Cosworth helyett idén már Renault-motort kap, a váltót és a hidraulikát viszont a Red Bull Technology szállítja majd.

2010-ben a HRT és Virgin elől elhappolta az év újonca titulust a Lotus, az idei felállásban pedig már erős középcsapattá válna. “Nem kevés bonyodalmat okoztak ezek a váltások a téli felkészülésben, de reméljük, jól jövünk ki belőle” – mondta Graham Watson csapatmenedzser, hozzátéve, hogy az eddigiekkel ellentétben idén már mindent egységesen, a saját gyárukban fejlesztenek majd.

Eddig a Lotus nem szerzett pontot, Kovalainen Japánban elért 12. helye jelentette a csúcsot. Az új autó február elsején, Valenciában gördül pályára először. Közben bíróságon tárgyalják a a két Lotus vitáját, a Team Lotus nevet megvásároló Lotus Racing és a Renault mellett beszálló Group Lotus perpatvarát…



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés