Connect with us

Hirdetés

technokrata

Schumacher tuti jobb lesz idén

Garázs

Schumacher tuti jobb lesz idén

A hétszeres világbajnok biztosan fejlődni fog. Nem mi mondjuk, hanem Ross Brawn.

Ross Brawn meg van győződve arról, hogy Michael Schumacher jobban fog teljesíteni a 2011-es szezonban. A Forma-1 rekordere, a hétszeres világbajnok német pilóta visszatérő szezonjának hajrájában már megmutatta, hogy mit sem veszített úgy motiváltságából, mint tudásából, véleményét erre alapozza egykori ferraris “apja”, a Mercedes jelenlegi csapatfőnöke.

A tavaly pódiumig nem, csupán – háromszor – a negyedik helyig jutó, csapat- és honfitársától, Nico Rosbergtől általában vereséget szenvedő kerpeni klasszis a héten ünnepelte 42. születésnapját. Brawnt arról is kérdezte az olasz Gazzetta dello Sport, milyen ajándékot fundált ki MSC-nek: “Nos, igazából semmi extrán nem agyaltam, hiszen pontosan tudom, mit szeretne, egy versenyképes autót…”

Brawn és Schumacher is úgy véli, hogy a távozó Bridgestone-t váltó Pirelli abroncsai is segítségükre lehetnek – 2010-ben Schumi a keskenyebb első gumikkal a vártnál többet birkózott.

A Mercedes GP azzal is magyarázza a bizonyítványt, hogy szimulátorgondjaik voltak, saját, Daimler-féle gépük 2012-re lesz kész. Csodát nem remélnek a máricusban startoló új évadtól, mindenesetre egy bizakodó Schumachert idéz a spanyol Marca: “A Mercedesnél azon dolgozunk, hogy valami nagyot hozzunk létre. Egyikünk sem az a típus, aki megfutamodna, mikor akadályokba ütközik.”



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés