Connect with us

Hirdetés

technokrata

Petrov megcsinálta magát

Garázs

Petrov megcsinálta magát

Ha Alonsónak nem is, az orosz újoncnak jókör jött az abu-dzabi vonat.

Sokat hibázott, csapattársához, a parádézó Kubicához képest szinte semmit sem tett le az asztalra, viszont egy-egy részsikerének és a feltehetően nem kevés szponzorpénznek is köszönhetően szinte biztos, hogy Vitalij Petrov marad a Renault F1-istállójánál.

Eric Boullier az Autosportnak nyilatkozva beszélt arról, hogy a szezonzárón látottak (a vb-címért harcoló Alonso 40 körön át képtelen volt elmenni az orosznak) valóban meggyőzték őt is, mint mindenkit. “Még át vizsgálnunk a helyzetet, de Abu-Dzabi abszolút pozitív volt Petrov számára” – mondta a Renault csapatfőnöke. Döntést három héten belül ígért.

Korábban a 2007-es világbajnok Kimi Räikkönent hozták hírbe a Renault-val, de a Jégember a WRC-re szavazott. Robert Kubica vezető pozíciója fixnek tűnik, de ki tudja, hátha mégis átigazol a Ferrarihoz…

A renault 163 pontjával idén ötödik lett. Petrov ebből csak 27-et termelt

Olasz lapok versenyszerűen pletykálnak Massa kirúgásáról. Akiknek a neve mostanság még sokat forog a piacon: a Williamsnél lapátra tett Nico Hülkenberg, Adrian Sutil (Force India), valamint a Saubernél csupán tiszavirágnyira viszontlátott Nick Heidfeld.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés