Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webber letacskózta Vettelt

Garázs

Webber letacskózta Vettelt

A Red Bull pilótái nagyon továbbra sem szeretik egymást.

Hogy a Red Bull háza táján nincs minden rendben, annak számos jelét láttuk-hallottuk a szezon során. Elvileg a Schumacher-utódnak kikiáltott Vettel kellett volna, hogy legyen az arc, az ember, az ifjú titán, aki köré épül a csapat, s akit hátvédként segít a szintén nagyon gyors, de mégiscsak idősebb és a száguldó cirkuszban kenyere javát már elrágcsáló lévő Webber, de.

De úgy alakult, hogy Webber eredményesebb. Két futammal az évad vége előtt 14 pont van köztük a 34 éves ausztrál javára, amiben azért a német hosszúra nyúló pechsorozata is közrejátszik. Vettel hátránya az éllovas Alonsóhoz képest 25 egységnyi, azaz istálló-érdekileg tán neki kéne magát alárendelni, persze abban senki ne kételkedjen, hogy a végsőkig pipiskedni fog. Amellett, hogy 23 évével és kimondatlanul is egyértelmű főszerepével nem könnyen dolgozhatja fel, hogy “öreg” csapattársa elkeni a száját.

No, Webber egy olasz magazinnak adott interjújában a minap éppen ezzel a korkülönbséggel példálózott, mondván Vettel csak annak köszönheti sztárságát, hogy ifjonc. “Ha 10 évvel fiatalabb lennék, engem ajnároznának. Sebastiant ezért zsongják körül. Nem hinném, hogy bármennyivel is jobb munkát végezne, mint például Heikki Kovalainen a Lotusnál…” Webber azt is leszögezte, hogy kitűnően érzi magát a bőrében, s örül annak, hogy ilyen remek szezonja van.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés