Connect with us

Hirdetés

technokrata

Massa nem rabszolga

Garázs

Massa nem rabszolga

A Ferrari F1-főnöke esélyegyenlőséget ígér 2011-re.

Két futam ugyan még hátravan a 2010-es F1-szezonból, s Alonso révén (de akár még gyártóként is) bajnokesélyes a Ferrari, Stefano Domenicali csapatfőnök mégis a jövővel foglalkozott egy brazil lapnak nyilatkozva. “A pilótáinknak szem előtt kell tartaniuk a csapat érdekeit. Felipe (Massa) is természetesen tiszta lappal indul, de tudva, hogy a Ferrari a legfontosabb.”

Massa teljesítménye idén messze elmarad Alonsóétól. A Német Nagydíjat megnyerhette volna, akkor azonban tiltott csapatutasítás ide, tiltott csapatutasítás oda, muszáj volt elengednie a pontversenyben jobban álló kollégáját. A Ferrari megúszta holmi pénzbüntetéssel…

“Abszolút bízunk benne. Massa kiváló sofőr és kiváló csapatember” – mondta Domenicali. “Tudja, hogy vele vagyunk. Nem hiszem, hogy csupán a Bridgestone gumik miatt nem képes kiadni magából a maximumot. Meg kell értenünk, mi áll a háttérben.”

Massa a hungaroringi balesete óta nem a régi. Az időmérőkön és a versenyeken sem bírja tartani a lépést a legjobbakkal. A sajtó (főleg az olasz) időről időre megszellőztette, hogy távoznia kell, hogy a Renault-nál remeklő Kubica érkezhet a helyére, a Ferrari azonban kiállt mellette, s meghosszabbította a szerződését 2012 végéig.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés