Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korea? Kérdezd a szemöldököt!

Garázs

Korea? Kérdezd a szemöldököt!

F1-es menők is faggatták Chandhokot a koreai pályáról.

Három futam van már csak hátra az idei Forma-1-es világbajnokságból, hétvégén Jeongamban méri össze erejét a mezőny. A Koreai Nagydíj igazi lutri a csapatoknak és pilótáiknak, hiszen az új, most debütáló pályán F1-es autóval eddig csak egyvalaki ment körbe, s őt úgy hívják: Karun Chandhok.

A szezon első felében a sereghajtó Hispaniával botladozó, azóta viszont csak kispados indiai zöldfülű még szeptember elején promózott Koreában egy korábbi fejlesztésű Red Bullal, de a jelek szerint az akkor abszolvált pár km-nek is van infóértéke, ugyanis kis túlzással mindenki Chandhokot faggatta, milyen is “élőben” az aszfaltcsík.

“Karakterisztikáját tekintve a szuzukaihoz hasonlít leginkább, nincs szükség nagy leszorítóerőre, ezért szerintem a Red Bull lesz rajta a leggyorsabb” – mondta a szemöldökben felettébb erős indiai. “Az is igaz, hogy a hosszú egyenesek (amelyek közül az egyik 1,2 km-es) az F-csatornás McLarennek kedvezhetnek.”

Chandhok arról is mesélt, hogy több élmenő is megkereste némi eszmecseréért (pl. a pontversenyben éllovas Webber és a világbajnoki címvédő Button), sokan viszont nem, akik nyilván szimulátorukban és a szabadedzésekben bíznak…

A Koreai Nagydíj időmérője – nálunk – szombat reggel 8 órakor, a futam vasárnap 8-kor kezdődik. Az egyéni vb-címre még öten pályáznak, Chandhok meg ugye nem lesz ott a rajtrácson.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés