Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új dízelmotor a Lexus IS-ben

Garázs

Új dízelmotor a Lexus IS-ben

Felfrissül a Lexus IS, premier a Párizsi Autószalonon.

Kicsinosítja az IS-t az új modellévre a Lexus, a frissített változat a Párizsi Autószalonon debütál. Forradalom nem lesz, a külső változások aprók, már-már alig észrevehetőek. Kicserélték a fényszórókat, LED-es nappali fények ülnek bennük, variáltak a hűtőráccsal és a hátsó lámpaburákkal, valamint új külső színek és alufelnik jelentek meg.

Bent nem történt semmi, csupán a kárpitokat húzták át, az F-Sport változatokhoz módosított első lökhárító készült. Legnagyobb változás, hogy új dízelmotor jelent meg a kínálatban, a 2,2 literes motorból 150 lóerős kivitel is készült.

200d néven kerül a kereskedésekbe az új változat, egyes országokban a 220d közvetlen utódjaként, de akadnak olyan piacok is, ahol mindkét verziót forgalmazzák. A 200d 10,2 másodperc alatt gyorsul százas tempóra, átlagfogyasztása 5,1 liter. Kilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátása 134 gramm, a 220d adatánál 14 grammal kevesebb.

2011-től változnak az uniós előírások, minden új autónak Euro 5-ösnek kell lennie, ennek megfelelően dolgozták át a mérnökök a 2,5 literes, V6-os benzinmotort. Takarékosabb és tisztább lett, a 208 lóerős teljesítmény és 252 Nm-es csúcsnyomaték maradt.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés