Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezd durvulni az Infiniti

Garázs

Kezd durvulni az Infiniti

IPL G Coupe
Elkészült az első IPL-es, vagyis igazán sportosnak szánt Infiniti.

Ami a BMW-nél az M csoport vagy a Mercedesnél az AMG, az lesz az Infinitinél az IPL, vagyis az Infiniti Performance Line. De csak idővel, az első sportmodell ugyanis nem több egyszerű sportcsomagos játszadozásnál, változott a karosszéria, erősebb lett a motor, de a G Coupét még nem lehet összehasonlítani a német konkurencia modelljeivel.

A M csoportnál és az AMG-nél is célirányosan fejlesztik a sportmodelleket, jelentős műszaki átalakításokkal, míg az első IPL-es Infinitin csupán sportosabb karosszéria-csomag látható, mely egyébként nagyon hasonló az opciós listán eddig is szerepelt, öt darabból álló kithez.

330-ról 348 lóerőre erősödött a 3,7 literes, V6-os motor, a legnagyobb nyomaték 365-ről 374 Nm-re ugrott, ezek inkább csak szimbolikus értékű módosítások. Hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú automata váltó küldi az erőt a hátsó kerekekre, az újdonság csak az Egyesült Államokban elérhető decembertől.

Ahogy egy átlagos M csomag esetében, úgy az Infinitinél is sportosabbra hangolták a felfüggesztéseket, közvetlenebbé vált a kormányzás, a féktárcsákat pedig nagyobbakra cserélték. Graphite Shadow vagy Malbec Black külső fényezésekkel kapható az újdonság.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés