Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan garancia az Opelekre

Garázs

Korlátlan garancia az Opelekre

Évkorlátozás nélküli garanciát vezet be az Opel. Itthon nem.

Pontot tett a garanciaháború végére az Opel, mostantól nem érdemes azt nézni, hogy ki kínál öt-, hét- vagy éppen nyolcéves garanciát. Csütörtöktől néhány haszonjármű kivételével minden, Németországban és Nagy-Britanniában eladott Opelre “élethosszig tartó” garancia érvényes, amíg az autó nem éri el a 160 ezer kilométert, akár 12 éves korában is garanciális javításra jogosult.

Az Opel (és a Vauxhall) számára a két legfontosabb európai piac a német és a brit, nem véletlen, hogy éppen itt vezetik be az újítást. Azok, akik autójukat hat éven belül vásárolták, utólag is megvásárolhatják a korlátlan garanciára jogosító opciót, ennek pontos ára nem ismert, de az Opel szerint “nagyon kedvező”.

Tulajdonképpen egy nagyszabású kísérlet a most bevezetett újítás, az Opel sem igazán tudja, mit várjon tőle, de ha a tapasztalatok kedvezőek lesznek, elgondolkoznak rajta az illetékesek, hogy más piacokon is bevezetik-e. Magyarországon egyelőre szó sem lehet ilyesmiről, ha a közeljövőben esetleg ki is terjesztik az akciót, a közép-európai térség előtt valószínűleg fontosabb piacok következnek, például a francia vagy az olasz.

Dános András, az Opel hazai képviseletének részéről megerősítette, hogy Magyarországon nem várható a korlátlan garancia bevezetése, a jövővel kapcsolatban nem akart jóslásokba bocsátkozni.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés