Connect with us

Hirdetés

technokrata

Puhaorrú Mercedes

Garázs

Puhaorrú Mercedes

CLS Shooting Brake Concept
Lágyan ívelő tetővonal, keret nélküli ablakok, hatalmas panorámatető, LED-es fényszórók. Ez az új Mercedes CLS.

A Mercedesnek is lesz mutogatnivalója a Pekingi Autószalonon, a németek Shooting Brake néven állítanak ki egy kombitanulmányt, amelyben az új CLS-t tisztelhetjük. Ugyan a Mercedes tagadja, hogy megszületetett volna a sorozatgyártásról szóló döntés, ez valószínűleg csak porhintés, a szériaváltozat már nagy valószínűséggel előkészületben van, és erősen hasonlítani is fog a pekingi koncepcióra.

Elöl már az új, mercedeses márkaarculatot láthatjuk, ezt “soft nose”, vagyis puha orr néven emlegeti a Mercedes. Keret nélküli ablakokkal készül az egyszerre sportos és elegáns kombi, amelynek fényszóróit LED-esre cserélték. Nemcsak a manapság divatos nappali fények, hanem a tompított és távolsági világítás is LED-es, fényszórónként összesen 71 dióda gondoskodik a fényárról. Ez az újítás feláras extraként minden bizonnyal a szériaváltozatban is megjelenik.

Luxusjellegű a négyszemélyes kabin, a borításokhoz a legfinomabb anyagokat használták. Új, 3,5 literes V6-os motor kerül az autó orrába, teljesítménye 310 lóerő, legnagyobb nyomatéka pedig 370 Nm. Egy új motorgeneráció első tagját tisztelhetjük benne, később 441 lóerős, duplaturbós, 4,6 literes V8-as is érkezik majd.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés