Connect with us

technokrata

Alonso nem szállt el

Garázs

Alonso nem szállt el

A Ferrari spanyol üdvöskéje a tökéletes bahreini szezonkezdet ellenére, vagy éppen ezért nagyon is óvatos a hétvégi Ausztrál Nagydíj előtt. De nagyon készül.

“Igen, pár napja már Ausztráliában vagyok” – írja kenyéradója website-ján vezetett blogjában a kétszeres világbajnok Fernando Alonso, aki első ferraris versenyén Bahreinben rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott. Hogy erősen készül a sikeres ausztráliai, majd rá egy hétre a malajziai folytatásra, nem csak az akklimatizálódásból derül ki: “Két lábbal a földön a nulláról kell kezdenünk. A szahíri kettős győzelmünk önbizalmat adott, bebizonyította, hogy a holtszezonban remek munkát végeztünk. Ettől viszont ugyanúgy, sőt még keményebben kell dolgoznunk, muszáj a maximumot nyújtanunk azért, hogy az élen tudjunk maradni.”

Alonso szerint (is) legalább négy csapat nyolc pilótája küzd a világbajnoki címért, nincs idő lazítani. “Melbourne-ben, mint az összes utcai pályán, kulcsfontosságú a kvalifikáció, hiszen nagyon nem könnyű előzni. Különben kedvelem az Albert Park-i pályát, mert technikás, és van pár érdekes kanyarja.”

A 2010-es évad első F1-slágerével, az unalommal és a szükséges azonnali változtatásokkal kapcsolatban a spanyol kiválóság szintén (meglepően vagy érthetően) higgadtan és visszafogottan nyilatkozott: “Korai még ezzel foglalkozni. Sokan elhamarkodottan és forrófejűen szólaltak fel, de pár futamnak még el kell telnie, míg valós képet kapunk Az állandó és hirtelen módosítgatás ráadásul össze is zavarhatja a nézőket…”Szólj hozzá!

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin