Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az új DACHSER magazin!

FrissInfo

Megérkezett az új DACHSER magazin!

Megérkezett az új DACHSER magazin!

Szakértői becslések szerint a digitális kapcsolatok 2030-ra akár a 400 billió gigabájtos adatforgalmat is elérhetik.

Akár valóra válik ez a jóslat, akár nem, egy dolog biztos: az adatgyűjtés és -feldolgozás egyre inkább meghatározza és megváltoztatja életünket, valamint  munkánkat. Illetve még egy dolog igaz: az adatok felelős kezelése egyszerűbbé teszi az életet és számos lehetőséget kínál. Különösen a logisztikában.

„A jövő programozása” – ez a címe a Burkhard Eling vezérigazgatóval és digitális fejlesztésekért felelős igazgatóval, Stefan Hohm-mall készített interjúnak. Olyan izgalmas kérdésekre adnak választ, mint, hogy miként segíti a digitalizáció az embereket a logisztikában, hogyan támogatja a folyamatokat, hogyan járul hozzá a különféle egymáshoz kapcsolt rendszerek működéséhez, illetve végső soron hogyan segíti elő ügyfeleink fenntartható sikerét.

A részletekért lapozzon a 7. oldalra.

A digitalizáció a divat világát is alakítja. Azonban a logisztikában elkerülhetetlen a fizikai szállítás és a személyre szabott raktározás is. Ám a ruhadaraboknak nemcsak időben, hanem gyűrődés- és szennyeződésmentesen kell eljutniuk a kiskereskedők üzleteibe és polcaira. A DACHSER Fashion Logistics iparági szakemberei kifejezetten erre az ágazatra szabott megoldást dolgoztak ki. Tudjon meg minderről többet a 18. oldalon.

És ha már az operatív kiválóságnál tartunk: a DACHSER európai hálózatában a nagy számú rövid távú szállítmány optimális kezelésére, illetve az információk ügyfelekkel történő megosztására a vállalat saját szoftvert fejlesztett ki. A 24. oldalon kezdődő cikkünkben riportereink beszámolnak a DACHSER augsburgi logisztikai központjában tett kora reggeli látogatásukról, és megosztják első benyomásaikat a Short Distance Planning, azaz a belföldi és rövid távú szállítás tervezéséhez készült szoftverről.

Az ázsiai és csendes-óceáni térségben érezhető leginkább a jelen és a jövő közötti kapcsolat. A DACHSER magazin a 32. oldaltól kezdődően a világ jelenleg egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasági régiójának modernizációját veszi górcső alá. Mind a DACHSER, mind pedig ügyfeleink számára ez a modernizáció azt jelenti, hogy együtt növekszünk a lehetőségekkel.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés