Connect with us

technokrata

Járműveket bocsátott rendelkezésre a koronavírus elleni küzdelemhez a Renault Hungária

renault

FrissInfo

Járműveket bocsátott rendelkezésre a koronavírus elleni küzdelemhez a Renault Hungária

Járműveket bocsátott rendelkezésre a koronavírus elleni küzdelemhez a Renault Hungária

A koronavírus elleni küzdelemben segítő Magyar Vöröskeresztnek adott használatra járműveket a Renault Hungária. A márka hazai importőre ezzel is szeretné segíteni a szervezet napi munkáját a rendkívüli helyzetben.

Az átadott 7 gépjármű egy részét a Magyar Vöröskereszt szociális gondozói használják az idősek, rászorulók mindennapi támogatásához. Az autók egy másik részét emellett a szervezet a már levett koronavírus-tesztek szállítására használja a vidéki városok és tesztközpontok között. Az autók között Renault és Dacia modellek egyaránt megtalálhatók, személy- és kishaszonjármű kivitelben is.

A jelenleg fennálló rendkívüli helyzetben rengeteg helyen van szükség a segítségre. Hisszük, hogy ebben az időszakban csak közös erővel, összefogva leszünk képesek valódi eredményeket elérni. Mi azzal tudjuk ebből elsősorban kivenni a részünket, hogy hozzájárulunk: az első vonalban küzdők mielőbb célba érjenek az ország egész területén. Ez a törekvés vezérelt minket, amikor használatra ajánlottuk flottánk egy részét a Magyar Vöröskereszt számára, remélve, hogy ily módon is hozzájárulhatunk a koronavírus elleni minél hatékonyabb küzdelemhez

– mondta Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója.

További FrissInfo

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin