Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén is meghirdette ‘Főállású Angyal’ pályázatát a Vodafone, mellyel több százezer forintos fizetésre tehetsz szert

FrissInfo

Idén is meghirdette ‘Főállású Angyal’ pályázatát a Vodafone, mellyel több százezer forintos fizetésre tehetsz szert

Idén is meghirdette ‘Főállású Angyal’ pályázatát a Vodafone, mellyel több százezer forintos fizetésre tehetsz szert

Meglepetéssel indul a jubileumi Főállású Angyal pályázat

A nyertes egy éven keresztül havi bruttó 400.000 forintos fizetést kap az alapítványtól. A pályázati ötletnek idén is tartalmaznia kell digitális megoldást. A jubileumi év újdonsága, hogy idén a Főállású Angyal mellett bemutatkozik két extra angyal is, akik konkrét, a Vodafone Magyarország által kijelölt társadalmi ügyeket támogatnak majd. A kiválasztott Digitális Kórházi Angyal feladata tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek digitális eszközökkel való oktatása lesz, míg a Digitális Iskola Angyal a Vodafone Digitális Iskola Programjában résztvevő tanárok digitális edukációját végzi majd.

img_04-1

Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának tagja, és a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese a Főállású Angyal pályázatot bejelentő sajtótájékoztatón elmondta:

„Amire a Főállású Angyal pályázat és az összes eddigi Angyal tevékenysége rávilágít, hogy társadalmunkban rengeteg kiaknázatlan ötlet és lehetőség van. A programmal az a célunk, hogy ezeknek az ötleteknek, társadalmi probléma enyhítésére irányuló jótékonysági projekteknek a megvalósításához anyagi és technológiai segítséget nyújtsunk.”

A Főállású Angyal a Vodafone Alapítvány legismertebb és legnépszerűbb társadalmi projektje, melyet 2002-ben hirdettek meg először Új-Zélandon. A Vodafone Magyarország Alapítvány 2008-ban csatlakozott a kezdeményezéshez, éppen 10 évvel ezelőtt. Telekommunikációs vállalatként a Vodafone számára kiemelten fontos a technológia, a digitalizáció, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapi életet, ezért idén is igaz, hogy a pályázati ötletnek tartalmaznia kell valamilyen digitális megoldást is. Ez lehet bármilyen eszköz, szolgáltatás, vagy program, amelynek van információtechnológiai vonatkozása – ilyen például a mobiltelefon, tablet, Skype, vagy a Facebook is.

„Nem kell feltétlenül applikációt fejleszteni a sikerhez. Itt tulajdonképpen csak arról van szó, hogy a technológia segítségével sok minden egyszerűbben kivitelezhető. A korábbi évek egyik nyertese, Lencse Máté például Skype-on oktatott hátrányos helyzetű gyerekeket, így nem kellett személyesen elutaznia mindenhová. Ugyanezzel az ötlettel pályázni természetesen nem érdemes, de elég lehet, ha ennyire jelenik meg az idei pályázatokban a digitalizáció”

– mondta el a Vodafone pályázati kiírásáért felelős partnerszervezete, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója, Dr. Molnár Klára.

img_03-1

A Főállású Angyal nyílt pályázatának nyertese egy éven keresztül dolgozhat választott projektjén teljes munkaidőben, havi bruttó 400.000 forintos fizetésért egy általa választott alapítvánnyal a háta mögött, amely szakmai segítséget is nyújt a feladat elvégzésében. Munkáját e szervezet munkatársaként fogja ellátni, hogy a folyamatos szakmai támogatás is biztosított legyen számára. A korábbi Főállású Angyalok visszajelzései alapján a program jócskán túlmutat az egy éves perióduson.

A nyílt pályázat kihirdetésével egyidejűleg bemutatkozik két extra angyal is, a Digitális Kórházi Angyal és a Digitális Iskola Angyal. Őket nem pályázat, hanem felkérés útján választotta a Vodafone Magyarország Alapítvány. A Vodafone Digitális Iskola Angyal Váczi Dorottya digitális pedagógia szakértő lesz 2019-ben. A Digitális Iskola Angyal küldetése, hogy azon pedagógusok digitális tudását fejlessze, akik a Digitális Iskola Programban résztvevő intézményekben tanítanak. Célja, hogy a diákok és tanáraik digitális tudását fejlessze. Váczi Dorottya a felkérés kapcsán elmondta, eddigi pályája során is kifejezett célja volt a digitális eszközök oktatásba való beépítése, így örömmel vette a megkeresést.

A Vodafone Digitális Kórházi Angyala 2019-ben Fábián Sára lesz, aki az általa alapított Amigos a gyerekekért szervezettel karöltve végzi majd ezt a tevékenységet. Az egyetemistákból álló jótékonysági szervezet súlyosan beteg gyerekek mindennapjait teszi szebbé a nyelvtanuláson keresztül. Digitális Kórházi Angyalként Fábián Sára, az Amigos a Gyerekekért Alapítvány alapítója is csatlakozik a Vodafone Alapítvány digitalizációs törekvéséhez. Ennek keretben a tartós kórházi ellátásra szoruló gyermekek oktatása a Vodafone digitális eszközeinek bevonásával gazdagodik.

A Főállású Angyal pályázat részletei a Főállású Angyal oldalon érhetők el. Az érdeklődők november 22-ig küldhetik el pályázatukat az oldalon elérhető egyszerű sablon kitöltésével.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés