Connect with us

technokrata

65 éves korában elhunyt a Microsoft társalapítója, Paul Allen

FrissInfo

65 éves korában elhunyt a Microsoft társalapítója, Paul Allen

65 éves korában elhunyt a Microsoft társalapítója, Paul Allen

Hatalmas terveket vitt a sírba, viszont ugyanennyit meg is valósított élete során

65 éves korában életét vesztette a Microsoft társalapítója, Paul Allen, aki amellett, hogy a világ egyik leggazdagabb embere volt, élete utolsó napjaiban is aktívan dolgozott.

4490961_101518-kabc-ap-paul-allen-file-img

Paul Gardner Allen néven látta meg a napvilágot 1953-ban Seattle-ben, ahol már középiskolában jó barátok voltak Bill Gates-szel, akivel a közös érdeklődés hozta össze. Paul 22, Bill pedig 19 éves volt, amikor megalapították a Microsoft-ot, ami eredetileg külön, kötőjellel íródott még abban az időben (Micro-Soft). – írja a HVG.hu

A végzetes Hodgkin-kórt még 1982-ben fedezték fel Paul testében, amely egy, a nyirokcsomókat érintő daganatos megbetegedés, melyet (akkor még úgy hitték) sikeresen kezeltek, majd egészségesnek nyilvánították, mígnem 2009-ben a betegség egy másik válfaját, non-Hodgkin limfómát fedeztek fel nála. A két betegség alapvetően hasonló, de természetesen vannak komoly eltérések. Ezt a mai napig sikerült kordában tartani, míg nem idén olyannyira felerősödött a rákos megbetegedés, hogy a szervezete október 15-én feladni kényszerült az évtizedeken át tartó küzdelmet.

Mély fájdalommal búcsúzunk tőle és mindig jusson eszünkbe, ő az egyike azon kevés embereknek, aki megálmodta azt a felületet, amin most ezt a cikket olvashatjuk.

További FrissInfo

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin