Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

FrissInfo

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

Nem akármilyen adománygyűjtő oldal indult útjának a minap!

Ráadásul mi is nyakig benne vagyunk!

A Heti Betevő 2017-ben bruttó 500,000,- forintot nyert az Invitech InnoMax non-profit pályázatán, IT fejlesztésre. A pályázatban vállaltaknak megfelelően, a Heti Betevő létrehozott egy olyan online felületet, ahol rászorulók igényei, kérései összegyűjtve eljuthatnak az adományozókhoz.

heti-betevo

A Heti Betevő közel négy éve tűzte ki célul, hogy éttermi minőségű vasárnapi ebédet nyújt a rászorulóknak. Az évek során azonban a segítők számára egyértelművé vált, hogy a meleg étel és a házi sütemény mellett sok mindenre lenne szükségük a Heti Betevő vendégeinek ahhoz, hogy életük élhetőbb legyen.

A hajléktalan emberek mellett számos a nehéz körülmények között élő sokgyermekes család, idős, egyedül élő nyugdíjas, akik gyakran fordulnak az Egyesület ételosztó csapatához kisebb-nagyobb kérésekkel.

A legnagyobb hiány cipőkben, ruhákban, takarókban van, de sokszor van szükség tartós élelmiszerekre, bútorokra, gyógyászati segédeszközökre. A Heti Betevő csapata nagyrészt önerőből próbálja ezeket a szükségleteket kielégíteni, illetve különböző projekteket hoz létre ezen problémák orvoslására. Ilyen projekt volt már tavaly is a közös kötés, melynek során meleg sapkák és sálak születtek, amik nagy szolgálatot tettek a tavalyi, krízis helyzetekben nem szűkölködő télben.

Idén azt a célt tűzte ki az ország egyik legnagyobb, teljes mértékben önkéntes alapon működő csapata, hogy szeretné az adakozni vágyókhoz eljuttatni ezeket az igényeket. Ezért hozta létre a TEADOD felületét új honlapján. A honlap és a TEADOD felület egyaránt az InnoMax díj segítségével valósult meg, illetve a mi saját fejlesztő csapatunknak is fontos része volt az elkészítésben.

Erre az új felületre fognak felkerülni a rászorulók igényei, melyet az adományozni vágyók láthatnak, és ha van rá lehetőségük, segíthetnek. Az igények és az adományok koordinációja továbbra is teljes mértékben önerőből, önkéntes alapon fog zajlani, a Heti Betevő önkénteseinek segítségével. Az adományozni vágyóknak már ma érdemes felkeresni a http://teadod.hetibetevo.hu oldalt, hiszen a Heti Betevő vendégeitől már az első héten több mint 100 kérés érkezett.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés