Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mától házhoz jön a Huawei a javítandó prémium készülékekért

FrissInfo

Mától házhoz jön a Huawei a javítandó prémium készülékekért

Mától házhoz jön a Huawei a javítandó prémium készülékekért

Az új szerviz szolgáltatás az egész ország területén elérhető

Júliustól az ország egész területén elérhető új, Háztól házig szerviz szolgáltatást indított a Huawei. A vállalat egyes prémium okostelefonjaihoz igényelhető szolgáltatás lényege, hogy a készülékekért házhoz jön a futár, majd azokat a szervizelést követően házhoz is szállítja. A garanciális javítások esetében a telefonok feladása és házhozszállítása egyaránt ingyenes.

 

A Huawei új szolgáltatását igénylő ügyfeleknek ezentúl nem kell személyesen bemenniük a szervizbe vagy a Huawei átvevőpontos postahelyekre, ha a készülékeiket szeretnék megjavíttatni. A Háztól házig szerviz telefonon igényelhető, a szervizeléshez szükséges adatokat és információkat a hívás alkalmával veszik fel. Amennyiben a bejelentés hétköznapon 14 óra előtt történik, úgy a Háztól házig szerviz akár már a következő munkanapon fel tudja venni a készüléket, illetve a futárral lehetőség van a munkafelvételi lapon szereplő, előzetesen telefonon rögzített adatok egyeztetésére vagy módosítására is.

„A Huawei célja, hogy termékeivel és szolgáltatásaival jobbá, könnyebbé tegye a felhasználók életét. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk a Háztól házig szervizt, amely biztosítja a garanciális javítást olyan ügyfeleink számára is, akiknek nincs idejük vagy lehetőségük személyesen szervizbe vinni telefonjukat, vagy a Posta Pontokon keresztül feladni azt”

– mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetője.

A Háztól házig szolgáltatás jelenleg a Huawei következő készülékeihez vehető igénybe: Huawei P10, P10 Plus, Mate 9, PORSCHE DESIGN Mate 9, Honor 8 Pro, valamint a Honor 9. A szolgáltatás a 06 80 HUAWEI (06 80 482934) telefonszámon érhető el, minden nap 8 és 20 óra között. Az eszközök szállítását a Huawei szerződött szervizpartnere végzi. További információ az alább oldalon található: haztolhazig.huawei.hu

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés