Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Autotech Future kiállítás Budapestre érkezik

Esemény

Az Autotech Future kiállítás Budapestre érkezik

Az Autotech Future kiállítás Budapestre érkezik

Teltház lesz az Autotech Future-on

Tizenhárom ország 116 kiállítójának részvételével rendezik meg május 3-án és 4-én, Közép-Európa leglátványosabb autóipari eseményét, a második nemzetközi AutoTech Future Expo&Show-t Budapesten a Hungexpón.

7e81b576

A hazai autóipar legfontosabb szereplőin kívül további 12 országból érkeznek majd kiállítók és az alkatrészgyártóktól kezdve, a szerszámfejlesztőkön és garázsipari berendezésgyártókon át, az autódiagnosztikai, tuning- és gumiipar neves képviselőiig minden számottevő márka felvonul a rendezvényen. A kiállítók közel 80 százaléka külföldről érkezik hazánkba,a legtöbb résztvevővel – összesen huszonhattal – Németország képviselteti magát az AutoTech Future-ön. Az eseményen a Renault korábbi Forma 1-es versenyautójának replikáját, sőt egy Tesla Model S-t is közelebbről szemügyre lehet majd venni.

A 2018-ban több mint 11 ezer érdeklődőt vonzó Autotech Future Expo&Show-t idén a Hungexpo legnagyobb területű, 19 ezer négyzetméteres „A” pavilonjában és az azzal határos szabadtéri területen rendezik meg. A 2019-es kiállításon még nagyobb szerep jut az innovációnak, ahol Magyarország és a világ legjobb szakembereivel találkozhatnak a látogatók és ismerhetik meg a gépjárműipar jövőjét meghatározó legújabb termékeket, fejlesztéseket, kutatási eredményeket és trendeket.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés