Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tervezhető töltés és rugalmas fizetés: megéri az E.ON e-töltőit használni

drivE ON elektromos töltő

E-Környezetvédelem

Tervezhető töltés és rugalmas fizetés: megéri az E.ON e-töltőit használni

Tervezhető töltés és rugalmas fizetés: megéri az E.ON e-töltőit használni

Bevezető áron használhatják a villanyautósok az E.ON november 24-től fizetőssé váló elektromos töltőit. Emellett a piacon egyedülálló megoldást is ajánl a vállalat az ügyfeleknek, akik nem csak alkalmanként, hanem kényelmesen havi elszámolással is fizethetnek majd a töltésért. Az energiacég a drivE.ON alkalmazás révén ügyfélbarát módon tervezhető töltést, a bevezetésre kerülő fizetési lehetőségekkel pedig rugalmasságot kínál.  

A töltők használatának folyamatos változása, valamint a fizetős töltés bevezetéséről szóló hírek áramlása kihívást jelenthet minden villanyautósnak, aki naprakész szeretne maradni a töltési lehetőségekről.

Az E.ON átlátható feltételeket kínál: 2020. november 24-től az AC töltők 49 Ft/kWh+4 Ft/perc, míg a DC töltők 57 Ft/kWh+11 Ft/perc bevezető áron lesznek elérhetők.

A villanyautósok az energiacég töltőit a drivE.ON alkalmazáson keresztül tudják igénybe venni. Az alkalmazásban láthatók, hogy melyek a szabad töltők, és azok fél órával a töltés megkezdése előtt kényelmesen le is foglalhatók. Az applikációban megtalálható chatfunkcióval – Magyarországon egyedülálló módon – a felhasználók közvetlenül rákérdezhetnek és válaszolhatnak egymásnak, hogy ki meddig marad vagy mikor érne az adott töltőpontra. Az E.ON töltőpontjainál így nincs többé tanácstalan várakozás, hiszen a drivE.ON alkalmazással bárki könnyedén megtudhatja, hogy meddig használják a kiszemelt töltőt.

Amennyiben az állomást már egy másik autós használja, értesítést lehet kérni a töltő felszabadulásáról. Használat közben az alkalmazáson keresztül figyelemmel kísérhető a felvett energiamennyiség is.

A töltés így könnyedén tervezhető, ez igaz a kiadásokra is: a felhasználók akár helyben, töltés után, akár havi elszámolással rendezhetik a töltési díjat, szabadon választhatnak. Ezt a lehetőséget nem csak az energiacég saját ügyfelei vehetik igénybe, hanem minden felhasználó számára elérhető lesz. Az árakról a felhasználók november 24-től a töltőpontokon kihelyezett árlistáról, az applikációban és az eon.hu/driveon oldalon is tájékozódhatnak.

Az alkalmazás a chaten kívül is hasznos funkciókat nyújt a felhasználóknak: térképes keresőjében mind az E.ON, mind más szolgáltatók töltőállomásait megtalálhatják, a kiszemelt töltő megközelítéséhez navigációt vehetnek igénybe, még a töltőpontok műszaki paramétereiről is tájékozódhatnak.

A drivE.ON applikációban 2020. november 24-től lehetőség van kuponok és utalványok gyűjtésére és felhasználására. Kuponokat az E.ON-tól, utalványokat pedig az energiacég partnereitől kaphatnak a felhasználók.

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés