Connect with us

technokrata

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Hamburger Recycling

E-Környezetvédelem

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Nevet vált a hazai papír- és műanyaghulladék-újrahasznosítási lánc egyik meghatározó szereplője

A Budapesten összegyűjtött lakossági szelektív hulladék döntő részének előkezelését végző Duparec Kft. 2020. január 1-től Hamburger Recycling Hungary Kft. néven működik tovább. A 25 esztendős cég tevékenységi köre változatlan marad, és továbbra is országszerte, négy telephelyére alapozva folytatja munkáját.

Az 1994-ben alapított Duparec Kft. az elmúlt negyedszázadban folyamatos fejlődéssel járult hozzá az egyre hangsúlyosabbá váló hulladékkezelési kérdések megoldásához. A cég 2015 óta különösen dinamikus növekedést produkál anyavállalata, az osztrák Prinzhorn Csoporthoz tartozó Hamburger Recycling Group Gmbh égisze alatt, a jövő év első napjától pedig a cégcsoport recycling divíziójának többi 11 cégéhez hasonlóan fel is veszi annak nevét.

A név megújulásakor az általuk átvett, feldolgozott, valamint felvásárolt hulladékok összmennyisége az évi 200 ezer tonnás határt is meghaladja. Szerepük különösen meghatározó Budapesten, ahol a lakossági szelektív hulladék döntő része, mind a papír, mind a kevert csomagolási anyagok tekintetében, csepeli telephelyükre kerül, ahol elvégzik az előkezelést.

A cég a fővároson kívül Maglódon, Inotán és Lőrinciben is rendelkezik telephellyel, és nemcsak a papír, hanem a műanyag, a kevert csomagolás és a speciális műanyagok területén is meghatározó tényező a hazai újrahasznosítási láncban. Egyik legfontosabb idei fejlesztésük az Inotán felállított új válogatósor, amely havonta akár 300-400 tonna csomagolási hulladék feldolgozására is alkalmas.

További E-Környezetvédelem

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin