Connect with us
Hirdetés

technokrata

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Hamburger Recycling

E-Környezetvédelem

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Hamburger Recycling – Névváltoztatás az újrahasznosítás területén

Nevet vált a hazai papír- és műanyaghulladék-újrahasznosítási lánc egyik meghatározó szereplője

A Budapesten összegyűjtött lakossági szelektív hulladék döntő részének előkezelését végző Duparec Kft. 2020. január 1-től Hamburger Recycling Hungary Kft. néven működik tovább. A 25 esztendős cég tevékenységi köre változatlan marad, és továbbra is országszerte, négy telephelyére alapozva folytatja munkáját.

Az 1994-ben alapított Duparec Kft. az elmúlt negyedszázadban folyamatos fejlődéssel járult hozzá az egyre hangsúlyosabbá váló hulladékkezelési kérdések megoldásához. A cég 2015 óta különösen dinamikus növekedést produkál anyavállalata, az osztrák Prinzhorn Csoporthoz tartozó Hamburger Recycling Group Gmbh égisze alatt, a jövő év első napjától pedig a cégcsoport recycling divíziójának többi 11 cégéhez hasonlóan fel is veszi annak nevét.

A név megújulásakor az általuk átvett, feldolgozott, valamint felvásárolt hulladékok összmennyisége az évi 200 ezer tonnás határt is meghaladja. Szerepük különösen meghatározó Budapesten, ahol a lakossági szelektív hulladék döntő része, mind a papír, mind a kevert csomagolási anyagok tekintetében, csepeli telephelyükre kerül, ahol elvégzik az előkezelést.

A cég a fővároson kívül Maglódon, Inotán és Lőrinciben is rendelkezik telephellyel, és nemcsak a papír, hanem a műanyag, a kevert csomagolás és a speciális műanyagok területén is meghatározó tényező a hazai újrahasznosítási láncban. Egyik legfontosabb idei fejlesztésük az Inotán felállított új válogatósor, amely havonta akár 300-400 tonna csomagolási hulladék feldolgozására is alkalmas.

További E-Környezetvédelem

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés