Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az 5g technológia nem csak a nagyvállalatoknak jár

zyxel

Digitalizáció

Az 5g technológia nem csak a nagyvállalatoknak jár

Az 5g technológia nem csak a nagyvállalatoknak jár

A Zyxel Networks két új 5G mobil jelismétlőt vezetett be, elsősorban a kis- és középvállalkozások problémáit megoldva

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója, bemutatta két új 5G NR kereskedelmi mobil jelismétlő eszközét.

A MagicOffice és a MultiSite az épületeken, telephelyeken és irodákon belüli olyan lefedettség problémákat képes kezelni, mint például a megszakadó hívások, a lassú adatsebesség vagy a gyenge vétel.

Mivel a mobil kommunikáció létfontosságú szerepet játszik az üzleti és otthoni életben, a gyenge beltéri mobil vétel az üzletekben, parkolókban vagy irodákban sok esetben ügyfélpanaszokhoz vezethet, ami csökkentheti a termelékenységet. A beltéri mobil lefedettség javítására tervezve ezek az átjátszók kiterjesztik a mobil jeleket beltéren, több emeleten át, a föld alatt, vagy egyszerűen ott, ahol gyenge a jel.

Költséghatékony és egyszerű telepítés

Míg a hagyományos ismétlők telepítése gyakran bonyolult, helyigényes és telepítésükhöz speciális szakértelemre van szükség, a Zyxel MagicOffice és MultiSite kereskedelmi ismétlői leküzdik ezeket a kihívásokat. Mindkét megoldás automatikusan érzékeli az izolációs értéket, optimális erősítést ad, és folyamatosan alkalmazkodik a változtatásokhoz.

A MagicOffice jelismétlő ideális akár 900m² méretű kis irodákban vagy kereskedelmi helyiségekben, míg a többszintes, akár 25.200m² területű épületek pedig a MultiSite jelismétlő előnyeit élvezhetik. Azok a felhasználók, akik több helyszínen vagy emeleten szeretnék fokozni a jelet, akár 7 MultiSite jelismétlő egységet is egymásra építhetnek, költséghatékony kábelek segítségével.

Ezek továbbra is központilag, egy interfész alatt kezelhetőek, így sokkal könnyebb telepíteni, kezelni és karbantartani az eszközöket, amivel rengeteg idő és erőforrás takarítható meg.

Nagyobb erő, megbízhatóbb kapcsolat

A Zyxel jelismétlői fejlett erősítőrendszerrel rendelkeznek, vagyis rendkívül hatékonyak azokon a területeken, ahol a mobil jel gyenge. A legtöbb termékhez képest, amelyek működéséhez legalább három-négy sávos mobil jelerősség szükséges a szabadban, a Zyxel megoldásai két-három sávos jellel is működnek. A nagyon gyenge, egy sávos jelerősségű helyzetekben, vagy az épületek és alagutak vakfoltjainál a MultiSite jelismétlő a Zyxel szabadalmaztatott SymmRepeaterEnterprise eszközével is együtt működik a jelerősség fokozása érdekében.

Visszhang elkerülése és az üzemeltetői hálózat biztonsága

A Zyxel szabadalmaztatott visszhang-elkerülési technológiája lehetővé teszi az ismétlők számára, hogy automatikusan észleljenek minden rezgési és teljesítményproblémát. Miután észlelték, az átjátszók automatikusan beállítják a kimenő teljesítményt, anélkül, hogy kézi beavatkozásra lenne szükségük, így idő és energia takarítható meg a karbantartás során. A hálózat biztonságos kialakításával az átjátszók automatikusan alkalmazkodnak a közeli operátor hálózatok teljesítményszintjéhez a stabil kommunikációs minőség fenntartása érdekében.

„A Zyxel két új jelismétlője amellett, hogy leküzdik a gyenge mobiljelek kihívásait, mindezt egyszerű és költséghatékony módon teszik, így ideális megoldást jelentenek az informatikai csatornapartnerek számára, hogy bekerülhessenek az épületen belüli mobiltermékek piacára, és új bevételi forrásokat alakíthassanak ki”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarországi vezetője. Hozzátette:

“A szabadalmaztatott technológiánk és az egyszerű beállításunk megkönnyíti a folyamatos karbantartást és fejlesztéseket, az optimális teljesítmény és az előnyök kiaknázása érdekében.”

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés