Connect with us

Hirdetés

technokrata

PPC szakértői képzést indít a Brainery!

Digitális oktatás

PPC szakértői képzést indít a Brainery!

PPC szakértői képzést indít a Brainery!

Digitális Marketing Akadémia a robbanás előtt álló szakemberhiány leküzdésére

Az egyre nagyobb méreteket öltő digitális marketing szakemberhiányt akarják orvosolni az INTREN és a JabJab vezetői egy október végén induló PPC szakértői képzéssel, amely felöleli a leggyakoribb online hirdetési rendszereket és mély gyakorlati tudást ad.

„A XXI. század új irányai, a digitalizáció átformálták a munkaerőpiaci igényeket, így egyre nagyobb a kereslet a digitális marketing szakemberekre is. Ám a piacon jelenleg rendelkezésre álló szakképzett munkaerő kevés az igények lefedéséhez.”

– vélekedik Nagy Krisztina, az NK HR SOLUTIONS szakembere. Nagy Krisztina szerint jelentős problémát okoz az is, hogy bár számtalan képzés létezik ezen a szakterületen, többségük nem elég gyakorlatias és nem adja át azt a tudást a tanfolyamok résztvevőinek, amelyre valóban szükségük lenne ahhoz, hogy komolyabb cégeknél hosszútávon elhelyezkedjenek.

„Én azt látom, hogy ha akad is egy-egy érdekesnek tűnő jelölt, aki látszólag rendelkezik kellő affinitással, a tudása inkább felszínes vagy részleges. Az ilyen jelöltek a későbbiekben pedig komoly fennakadásokat okozhatnak a cégek működésében.”

– teszi hozzá.

Bakóczy Bence, az INTREN PPC üzletág-vezetője a megoldást egy saját képzés elindításában találta meg.

„Óriási robbanás előtt áll a digitális marketing szakemberhiány, pontosan ezért hoztuk létre a JabJab vezető szakembereivel közösen a Brainery! Digitális Marketing Akadémiát, ahol a webanalitika képzés már sikeresen el is indult szeptemberben.”

– számol be a PPC képzés oktatója. A Brainery!

Digitális Marketing Akadémián október végén startol az új tanfolyam, az 5 hónapos tantermi PPC szakértői képzés. A képzés ötvözni fogja a gyakorlati és a tapasztalati tudást, és egészen közel áll műfajában egy intenzív gyakornoki programhoz, ezért a területen kezdő jelentkezők mellett pályaváltókat is várnak.

A tanfolyam fontos része a klasszikus PPC eszközökön (Google Search, Display, YouTube, Shopping, Facebook Ads) túl a nagyvállalati megoldások ismeretének elsajátítása is, mint a Search Ads 360, vagy a Display&Video 360. A tanórákat gyakorló szakemberek tartják, a sikeres képzés elvégzése után pedig lehetőség nyílik a szervezőknél, vagy akár a képzés partnercégeinél elhelyezkedni. Az érdemi projekttapasztalat és az álláslehetőség mellett tehát a résztvevők valódi networking lehetőségekhez is jutnak.

A szervezők rugalmas fizetési feltételeket biztosítanak, sőt aki a képzés végén munkát talál valamelyik partnercégnél, mentesül a képzési díj megfizetése alól. A hallgatók pontosan azokat a stratégiai fogásokat fogják a PPC szakértői képzés során elsajátítani, amelyeket a Brainery! előadói 2022-ben, a legnagyobb hazai ügyfeleknél már sikeresen vetettek be a munkájuk során. A képzésre a Brainery! Digitális Marketing Akadémia honlapján lehet folyamatosan jelentkezni.

További részletek a képzés oldalán találhatóak:

PPC szakértői képzés

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés