Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okostelefon fotós tanfolyam indul Huawei Akadémia néven

Digitális oktatás

Okostelefon fotós tanfolyam indul Huawei Akadémia néven

Okostelefon fotós tanfolyam indul Huawei Akadémia néven

Ismert fotósok, bloggerek osztják meg tapasztalataikat havi rendszerességgel

Okostelefonos fotós tanfolyamokkal és fogadóórákkal is várja a felhasználókat a most induló Huawei Akadémia. A vállalat új programjában ismert fényképészek és népszerű bloggerek havi rendszerességgel tartanak ingyenes workshopokat a Huawei készüléktulajdonosoknak, amelyeken megismerkedhetnek az okostelefonos fotózás alapjaival, és többféle fotózási technikával is. A tanfolyamokat az aktuális témától – tájkép, portré, szelfi vagy ételfotózás – függően, egyedi helyszíneken rendezik meg.

 

A képzés során a Leica kamerával rendelkező okostelefonokat (Huawei Mate9, Porsche Design Huawei Mate9, Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei P10, Huawei P10 Plus) használják és ezek képkészítései mechanizmusát és funkcióit mutatják be a felhasználóknak a szakemberek. Egy-egy havi tanfolyamon 15 felhasználó számára van hely, az eseményre azok is regisztrálhatnak, akiknek nem ilyen típusú Huawei okostelefonjuk van. Az aktuális havi felhívást és a jelentkezés menetét a Huawei Facebook oldalán találhatják meg az érdeklődők.

Minden egyes tanfolyam más-más fotózási témára épül – ételfotózás, portré készítés, téli tájkép, fénnyel festés stb. –, a képzéseket pedig olyan ismert fotósok és népszerű bloggerek tartják, mint Rizsavi Tamás vagy Bársony Bence, de a fotósok sora bővülni fog, hiszen a Huawei több együttműködésen jelenleg is dolgozik A workshopokat a témához kapcsolódó egyedi helyszíneken például műteremben, látványkonyhában vagy karácsonyi vásáron rendezi meg a Huawei. Az egyre jobb képek készítésén, szakmai fejlődésen túl az is motiválhatja a résztvevőket, hogy minden workshop végén a vezető kiválasztja a legjobb fotót, amit A1-es, tehát fél négyzetméteres méretben fotópapírra kinyomtatva ajándékként megkap a készítője.

A Huawei Akadémia keretében a vállalat emellett havi rendszerességgel fogadóórákat is tart, amelyeken az okostelefonok felhasználóiban felmerült kérdéseket válaszolják meg Huawei a Szervizközpontjában. Ezek a kötetlen alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók többet tudjanak meg készülékeik működéséről, egyes funkcióiról, vagy kevésbé ismert alkalmazásairól, természetesen kérdéseiket is feltehetik a Huawei szakértőinek.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés