Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhőtechnológia, digitális átalakulás: térítésmentes IT tanfolyam indul fiataloknak

Digitális oktatás

Felhőtechnológia, digitális átalakulás: térítésmentes IT tanfolyam indul fiataloknak

Felhőtechnológia, digitális átalakulás: térítésmentes IT tanfolyam indul fiataloknak

Remek lehetőség a tanulni vágyóknak!

Ismét várja hallgatóit az a tanfolyam, amely az üzleti informatika legizgalmasabb területeibe vezeti be a résztvevőket. A többlépcsős kurzus teljesen ingyenes, és nyitott a hazai felsőoktatási hallgatók számára. A programot az SAP Hungary Kft. szervezi a MAVE Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, és az ELTE Informatikai Kar Hallgató Önkormányzata támogatása mellett.

 

A budapesti tanfolyamot elvégzők nemcsak megismerkednek a vállalatok működését biztosító informatikai rendszerekkel, hanem gyakorlati betekintést nyernek olyan innovatív területekre is, mint a felhőtechnológia, vagy a digitális átalakulás világa. Ezek alapvetően meghatározzák az informatika, és a gazdaság jelenét, jövőjét.

 

A szemináriumsorozatot teszt zárja, melynek legsikeresebb teljesítőit további képzés várja. Három terület közül lehet választani, ez a felhőtechnológia, a szoftverfejlesztés, és a szoftvertámogatás.

A kurzus elvégzése karrierindítás szempontjából is előnyös: a résztvevők meghívást kaphatnak az egyik legjobb karrierindító munkahelynek választott SAP gyakornoki programjába, vagy junior munkatársként csatlakozhatnak a folyamatosan bővülő szoftvercéghez. A megszerzett tudás ugyanakkor máshol is eredményesen használható, hiszen a világ üzleti folyamatainak jelentős része fut SAP technológián.

A magyar nyelvű kurzust tizenharmadik alkalommal szervezi az SAP fejlesztőközpontja, évenként jellemzően 300 fő regisztrációjával. A tanfolyamon gyakorló szakemberek oktatnak. A nyitóelőadásra és a szemináriumokra az ELTE épületében kerül sor.

Jelentkezni ezen a linken lehet, febr. 28. (kedd) 16 óráig: www.eestec.hu/sap

A budapesti képzés mellett, a jelentős, észak-magyarországi érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Egyetem hallgatói számára is megrendezik a tanfolyamot.

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés