Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít a vállalkozások számára

zyxel

Adatvédelem

A Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít a vállalkozások számára

A Zyxel Networks új, nagy teljesítményű tűzfala gyors és biztonságos működést biztosít a vállalkozások számára

Az új USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményt nyújt a kis- és középvállalkozások biztonsága érdekében, miközben több gigabites sebességgel dolgozik

Nagy sebességű hármas teljesítmény

Mivel a vállalkozások folyamatosan több gigabites szintre fejlesztik a csatlakoztatott eszközeiket és hálózataikat, olyan tűzfalra van szükségük, amely ugyanezt a sebességet és teljesítményt nyújtja. Az USG FLEX H sorozat háromszoros teljesítményű tűzfalat, VPN-t és egységes fenyegetéskezelő (UTM) átviteli teljesítményt biztosít , valamint 1G és 2,5G-től 10G-ig terjedő multi-gigabites sebességet, így a KKV-k számára bőséges kapacitást kínál a növekvő hálózati igények kielégítésére.

Egyes modellek akár 30 W-os teljesítménykerettel rendelkező Power over Ethernet (PoE) opciókkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az olyan eszközök, mint az 5G routerek (FWA710) és a WiFi 6E hozzáférési pontok (AP-k) zökkenőmentes csatlakoztatását és tápellátását, egyszerűsítve a hálózati kábelezést. A szoftveresen definiált Ethernet-portok beépítése, amelyek korábban csak a vállalati szintű termékekben voltak megtalálhatóak, rugalmasságot biztosítanak az egyedi igényeknek megfelelően (választható LAN/WAN), ezáltal nagyobb sokoldalúságot kínálva a hálózati beállítások terén.

Ken Tsai, a Zyxel Networks Gateway SBU vezető alelnöke elmondta:

“Az USG FLEX H sorozat páratlan teljesítményt, fokozott biztonságot és egyszerűsített felhasználói élményt kínál a kis- és középvállalkozásoknak. A Zyxel Networks nagy teljesítményű tűzfal-készülékeinek új generációja biztosítja számukra azt a sebességet és azokat a képességeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a több gigabites hálózatok változó biztonsági követelményeihez, és hatékony védelmet nyújtsanak értékes digitális eszközeiknek.”

AI-alapú biztonság és problémamentes kezelés

A vállalkozásokat célzó egyre összetettebb fenyegetésekkel szemben az USG FLEX H sorozat az AI-alapon működő felhőalapú intelligenciát használja ki a többszintű védelem érdekében. A védelmi rendszer sandboxingot, rosszindulatú szoftverek elleni védelmet, DNS/IP/URL-szűrést, behatolásmegelőző rendszert (IPS) és alkalmazás-figyelőt tartalmaz. Emellett a tűzfalak támogatják a széles körben használt VPN-protokollokat, például az IKEv2/EAP és az SSL VPN-t, több operációs rendszerplatformon keresztül, mindezt egyetlen Zyxel Networks SecuExtender VPN Client licenckulccsal.

Az USG FLEX H sorozat a hálózati adminisztrátorok feladatainak egyszerűsítését segítve önálló és központilag kezelt védelmet is biztosít a Zyxel Networks Nebula Cloud szolgáltatásán keresztül. A rendszergazdák a Nebula alkalmazás segítségével gyorsan beüzemelhetik az eszközöket, és zökkenőmentesen válthatnak az eszköz GUI-ja vagy a Nebula Control Center között a hálózat kezeléséhez . Ez biztosítja a biztonságos kapcsolatokat, és lehetővé teszi a vezetékes és vezeték nélküli eszközök, valamint a biztonsági eszközök központi kezelését, mindezt egyetlen ablakból.

Továbbfejlesztett felhasználói élmény az uOS segítségével

Az USG FLEX H sorozatot a felhasználói élményre összpontosítva építették, és új operációs rendszerrel, az uOS-szal szerelték fel. A rendszer egyszerű, modern és intuitív kezelőfelületet kínál, javítja az általános használhatóságot, és felgyorsítja a rendszer reakcióját az összetett konfigurációk feldolgozásakor. Emellett grafikus műszerfala világos és átfogó áttekintést nyújt a teljes hálózat biztonsági környezetéről, segítve a hálózati adminisztrátorokat abban, hogy gyors és megalapozott döntéseket hozzanak a fenyegetésekre való időbeni reagálás érdekében.

Az USG FLEX H sorozat hat modellt tartalmaz, amelyek megfelelnek a kis- és középvállalkozások sokoldalú követelményeinek. A csomagolt változat egyéves Gold Security Pack licencet tartalmaz, amely olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint például a sandboxing, a hírnévszűrő, a Nebula Pro Pack, a SecuReporter.

Minden modell 2023 október végétől lesz elérhető a Zyxel Networks partnereinél. Az USG FLEX H sorozatról további információkat a következő weboldalon talál: https://www.zyxel.com/hu/hu/products/next-gen-firewall/usg-flex-firewall-usg-flex-500h


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés