Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Colliers újraindítja Retail üzletágát Csörgő Anita vezetésével

colliers

E-gazdaság

A Colliers újraindítja Retail üzletágát Csörgő Anita vezetésével

A Colliers újraindítja Retail üzletágát Csörgő Anita vezetésével

A Colliers Magyarország új lendülettel tér vissza a kiskereskedelmi piacra Csörgő Anita vezetésével.

Anita közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a retail szegmensben, és számos kiemelkedő referenciával büszkélkedhet a bevásárlóutca típusú kiskereskedelem és a bevásárlóközpontok terén. Az újonnan megalakuló csapatot tovább erősíti Haáz-Bencsik Diána közel 8 éves szakmai tapasztalattal, aki korábban kiemelt szerepet vállalt többek között a CPI Hungary, a Revetas Capital, az Erste Ingatlan vagy a Diófa Alapkezelő kizárólagos megbízásaiban, illetve közreműködött a Vodafone magyarországi portfóliójának építésében is bérlőképviselőként.

Retail piaci kilátások 2024-re

A Colliers szakértői szerint 2024-ben az infláció alacsonyabb szintje és a gazdasági növekedés pozitív hatással lehet a nettó reálkeresetekre és az egyéni vállalkozók jövedelmére. Ez a javulás kedvezően befolyásolhatja az elkölthető jövedelmet és a kiskereskedelmi forgalmat. Emellett a növekvő külföldi turizmus is pozitív hatással lesz a high street szegmensre.

„Ez az optimista gazdasági kilátás is igazolja a döntésünket a retail üzletágunk újraindítása mellett. Biztos vagyok benne, hogy Csörgő Anita vezetésével és Haáz-Bencsik Diána csatlakozásával az integrált szolgáltatási modellünk további lendületet kap.”

– nyilatkozott Mazsaroff Kata a Colliers ügyvezető igazgatója.

Célunk az újítás a kiskereskedelmi piacon

A Colliers kitűzött célja, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is bővítse a portfolióját. Ez a lépés pedig a magyarországi kiskereskedelmi ingatlanpiac egyik legnevesebb szakértője, Anita, vezetése alatt valósul meg. A három évtizedes iparági tapasztalata során Anita többek között olyan neves ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Gucci, Moncler, Salamander, Michael Kors, iStyle, Starbucks és az egyik vezető elektromosautó gyártó. A nevéhez fűződik az Andrássy út és Váci utca üzletei jelentős részének a bérbeadása, illetve több tulajdonjog eladása. Ezen felül több bevásárlóközpont újrapozicionálási projektet vezetett, mint például: KÖKI, Campona, Pólus és Eleven Center, továbbá részt vett a Mammut 2. és a kecskeméti Malom bérbeadási stratégiájának kialakításában.

A retail csapat célja, hogy segítse a márkákat az üzlethelyiségek optimalizálásában.

„Az elkövetkezendő években is azon leszünk, hogy a több, mint 37 éves közös kiskereskedelmi szakértelmet ötvözve azonosítjuk a jövedelmező stratégiákat a hagyományos megoldások helyett. Mindezt úgy, hogy élünk a Colliers-nél fellelhető sokoldalú szakértelemmel, különösképpen a házon belül ESG csapatunkkal és az üzlethelyiségek kivitelezése során a Design & Build üzletágunkkal.”

– mondta Csörgő Anita.

Anita mellé érkező Diána a következő gondolatot tette még hozzá:

„Nagyon örülök, hogy a Colliers csapatában dolgozhatok, és bízom benne, hogy a cég nemzetközi támogatásával régiós előnyre is szert tehetünk. Mindemellett tovább erősítjük a high street-en és a bevásárlóközpontokban található üzletek tulajdonosaival és bérlőivel a kapcsolatainkat.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés