Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összeolvad a Vialto Consulting és az edUcate

vialto

E-gazdaság

Összeolvad a Vialto Consulting és az edUcate

Összeolvad a Vialto Consulting és az edUcate

A vezetési és szervezetfejlesztési tanácsadás két, régiós szinten is meghatározó szereplője, a Vialto Consulting és az edUcate közösen folytatja tovább januártól.

Az összeolvadás mozgatórugója a tudás és tapasztalat egyesítése, mellyel így a piacon egyedülálló értéket tudnak ajánlani az átalakulás előtt álló szervezeteknek.

Régiós szinten is náluk a tudás

Január 1-jétől egymást erősíti a régió két jelentős, magyar tulajdonú üzleti tanácsadó cége, a Vialto Consulting és az edUcate. A Vialto Consulting üzleti és IT transzformációs projektek terén a hazai és dél-kelet európai vezetési tanácsadási piac egyik jelentős szereplője, az edUcate pedig Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legelismertebb agilis szervezetfejlesztő és coaching cége. Az összeolvadás eredményeként létrejövő egyesített tudásbázissal a jövőben még hatékonyabban lesznek képesek támogatni nagyvállalati ügyfeleik informatikai, üzleti vagy szervezeti átalakulását.

Nagyvállalatok átalakulása és továbbfejlődése egy helyen

A két cég tudásbázisának és csapatainak egyesítésével olyan szolgáltatásportfolió jön létre, mellyel a szervezetek fejlődésének teljes skáláját le tudják fedni a szervezeti és üzleti folyamatok átalakításától az agilis transzformációig.

A Vialto Consulting részéről Brunn Barbara, aki egyben az edUcate új ügyvezetője is január óta, így nyilatkozott:

“A vállalati transzformációk legnagyobb kihívása azok komplexitása, ahol mind az emberekkel, mind a folyamatokkal és a rendszerekkel egyszerre kell változást elérni. Mostantól a kétfajta megközelítés, a soft és a hard, szimmetrikusan dolgozik majd egymás mellett, egymást erősítve. Amellett, hogy zavartalanul folytatódnak a futó projektjeink mindkét oldalon, már most remekül kiegészíti egymást a két tanácsadói bázis, melyből így régiós szinten is profitálhatnak a vállalatok.”

Az összeolvadás kapcsán Nőthig-Hegedüs Enikő, az edUcate egyik alapítója, korábbi ügyvezetője hozzátette:

“Coach-aink sok év tapasztalattal rendelkeznek, és fel vannak vértezve mindazzal a módszertani háttérrel és készségekkel, melyekkel erős hozzáadott értéket tudnak teremteni agilis transzformációk során. Munkánk során időről-időre felmerült egy-egy szervezet IT rendszereinek és hard folyamatainak változtatása annak érdekében, hogy az átalakulás alapjaiban meg tudjon valósulni. Bízunk abban, hogy a Vialto üzleti és IT tanácsadóival kiegészülve a jövőben már ezekre az ügyféligényekre is komplex támogatást tudunk nyújtani a piacon.”

Miért nagy dobás ez?

Egyre gyorsabban változó piaci környezetben, pláne az IT és agilis transzformációk során, a nagyvállalatok számára elengedhetetlen a rugalmasság és az adaptációs képesség. A Vialto és az edUcate összeolvadása lehetővé teszi, hogy valóban ügyfélközpontú megoldásként, az ügyfelek számára komplex, specifikus és integrált megoldásokat kínáljanak, amelyek magukban foglalják mind az agilis munkamódszertant és szemléletváltást, mind a “klasszikus” vezetési- és projektmódszertanok alkalmazását. Az ilyen transzformációk nem csupán a technológiát érintik, hanem a szervezeti kultúrát, a munkatársak képzését és a belső folyamatokat is, így a tanácsadók szerepe és az, hogy mindezt egy szakértői csapatként végezzék, kiemelten fontos a változások sikeres menedzselésében.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés