Connect with us

Hirdetés

technokrata

A YouGov felvásárolja a CPS GfK-t, így a vállalkozások dinamikus, új módon érthetik meg, hogy mit gondol, akar és vásárol a világ

E-gazdaság

A YouGov felvásárolja a CPS GfK-t, így a vállalkozások dinamikus, új módon érthetik meg, hogy mit gondol, akar és vásárol a világ

A YouGov felvásárolja a CPS GfK-t, így a vállalkozások dinamikus, új módon érthetik meg, hogy mit gondol, akar és vásárol a világ

A fogyasztói vélemények, motivációk, igények és médiaszokások terén piacvezető YouGov felvásárolta a GfK SE fogyasztói panelszolgáltatások üzletágát (a CPS GfK-t), amely vezető szerepet tölt be Európában a háztartási vásárlási adatok kutatása terén. 

Az ügylet a YouGov hosszú távú növekedési stratégiájára épít, és növeli a vállalat jelenlétét az FMCG (napi fogyasztási cikkek) ágazatban.

Az akvizíció egy helyen egyesíti a viselkedési és attitűdadatok új szabványát. A kombinált ajánlat azt jelenti, hogy a YouGov és a CPS GfK ügyfelei képesek lesznek megérteni a vásárlói út minden egyes lépését – attól kezdve, hogy mit és hol vásárolnak az emberek, egészen addig, hogy miért és hogyan vásárolnak.  Az ügylet a YouGov kínálatát az európai FMCG- és kiskereskedelmi szektorra is kiterjeszti. A CPS GfK 18 európai országból származó vizsgálati csoportok segítségével több mint 100 000 háztartásból és 18 millió vásárlási útról szolgáltat adatokat. A YouGov a CPS GfK meglévő 1100 ügyfelének hozzáférést biztosít a fogyasztói ismeretek folyamatosan bővülő és frissített forrásához, valamint a 26 millió regisztrált vizsgálati csoporttagból álló, 55 piacra kiterjedő, állandó közönségkutatáshoz.

A YouGov gondosan megtervezett és átgondolt integrációs programja zökkenőmentes átmenetet biztosít a CPS GfK ügyfeleinek és munkatársainak. Lehetővé teszi mindkét vállalat számára, hogy az első naptól kezdve tőkét kovácsoljanak egymás erősségeiből. Az ügyletet 315 millió eurós vételárra értékelték. Az akvizíció felgyorsítja a YouGov hosszú távú stratégiáját, amely a technológia, a termékek és a platformok terén történő további beruházásokra irányul, miközben bővíti a vizsgálati csoportjait, és olyan felvásárlásokat hajt végre, amelyek növelik földrajzi és adatgyűjtési képességeit.

„Izgalmas pillanat ez, hogy a CPS GfK-t és szakértői csapatát a YouGovnál üdvözölhetjük. Ez jelentős lépés küldetésünk megvalósításában, hogy hangot adjunk az embereknek, és segítsük a különböző típusú szervezeteket abban, hogy jobb döntéseket hozzanak. Együtt határozzuk meg a piackutatás jövőjét. A YouGov és a CPS GfK egymás erősségeire építenek, és kiegészítik egymást, és ez a felvásárlás egy jelentős kihívást old meg az iparágban. Azáltal, hogy a CPS GfK a legjobb minőségű viselkedési adatok szolgáltatása terén szerzett 60 éves tapasztalata és a YouGov piacvezető attitűdadatai egy helyen egyesülnek, ügyfeleink teljes mértékben megérthetik, mit gondol, akar és vásárol a világ. Közösen fogunk befektetni közös képességeinkbe, és építeni rájuk, lehetővé téve azon elképzelésünk megvalósítását, hogy a vásárlói, marketing- és véleményadatok vezető szolgáltatójává váljunk. Az összekapcsolt adatmegoldásokkal, szakértői meglátásokkal és piacvezető elemzésekkel ez a páratlan kombináció azt jelenti, hogy minden eddiginél nagyobb értéket teremtünk ügyfeleink és partnereink számára.”

– Steve Hatch, a YouGov vezérigazgatója.

„A CPS GfK YouGov általi felvásárlása nagy változást jelent a CPS GfK, ügyfeleink és az FMCG/kiskereskedelmi szektorok számára Európa-szerte. A CPS GfK és a YouGov együttesen lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a vásárlói út minden egyes lépését megértsék a reklámok, a hely és a média vonatkozásában – attól kezdve, hogy mit és hol vásárolnak, egészen addig, hogy miért és hogyan vásárolnak. A CPS GfK több mint 60 éve nyújt az ügyfeleknek betekintést abba, hogy mit vásárolnak a vásárlók, és miért vásárolnak. Mivel a YouGov család részévé válunk, ügyfeleink ugyanazokra a minőségi adatokra számíthatnak, mint eddig. Izgatottan várjuk, hogy a YouGovnak a fogyasztói véleményekre, motivációkra, igényekre és médiaszokásokra vonatkozó kivételes adatai révén tovább mélyíthessük az ügyfélkapcsolatainkat.  A CPS GfK-nak és a YouGovnak sok közös vonása van – többek között a kiváló minőségű vizsgálati csoportjaink, amelyekben emberek milliói osztják meg velünk adataikat a nap minden órájában, valamint az iparágban vezető adataink, amelyek biztonságot nyújtanak ügyfeleinknek. Várakozással tekintünk a platformjainkba, termékeinkbe és vizsgálati csoportjainkba történő befektetések elé, hogy ügyfeleinknek a legátfogóbb képet nyújthassuk a fogyasztók útjáról a régióban. Izgatottan várjuk hosszú történetünk eme új fejezetét, amely világszerte több értéket teremt az emberek és a vállalkozások számára.”

– tette hozzá Stefan Heremans, a CPS GfK elnöke.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés