Connect with us
Hirdetés

technokrata

Mit hívunk ma call centernek?

Call Center Daktela

E-gazdaság

Mit hívunk ma call centernek?

Mit hívunk ma call centernek?

A jól szervezett ügyfélszolgálati rendszer egy vállalkozás alapja. A call center rendszer ma már nem csak kapcsolatfelvételi eszköz, hanem egy barátságos márkaimázs kialakításának módja is. Call center szolgáltatásaink támogatják vállalkozását magas szintű ügyfélkapcsolatok kialakításában.

A call center egy ügyfélszolgálati rendszer, amelyben a kapcsolatfelvétel nagyrészben telefonon történik. Ma a kis-, közép-, és nagyvállalatok számára tervezett legmodernebb eszközök kissé eltérnek ettől a szabványos meghatározástól.

A telefonhívás, bár nagyon fontos mind a cég, mind az ügyfél szempontjából, jelenleg nem az egyetlen lehetőség a kapcsolatfelvételre. A szervizzel való beszélgetés e-mailben, chaten, SMS-ben és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül történhet.

Az internet fejlődése új lehetőségeket nyitott meg az ügyfelek és a vállalkozások alkalmazottai előtt. Több csatorna potenciálisan könnyebb kapcsolatfelvételt és gyorsabb problémamegoldást jelent. Megfelelő módon használva ez a helyzet a vállalat nagyobb hatékonyságát és a szolgáltatást igénybe vevők elégedettségének növekedését jelenti.

A megnövekedett lehetőségek felkeltették az igényt olyan eszközök létrehozására, amelyek javítják az alkalmazottak és az ügyfelek közötti kapcsolatokat a különféle forrásokból származó információk puszta mennyiségében. Így alakultak a call center rendszerek contact center rendszerekké.

Jelenleg az ügyfélszolgálat egy alternatív szervezési formája – a virtuális call center – is egyre népszerűbb. Ez a megoldás korlátozza a vállalatnak által megvásárolandó berendezések számát. A call center virtuális verziójának megfelelő működéséhez csak internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépekre van szükség.

Contact center rendszer – miért éri meg?

A szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek növekvő tudatossága új kihívások elé állítja a vállalkozásokat. Egyre népszerűbbek a ügyfelekkel/felhasználókkal való kapcsolattartás minőségét támogató megoldások, a cégek pedig a legjobb eszközöket keresik ezen a területen.

Az átfogó call center szolgáltatás megvalósítása lehetővé teszi a vállalat számára, hogy lépést tudjon tartani a változó normákkal, és jelentősen befolyásolja a cég zavartalan működését. Csökkenti annak kockázatát, hogy az ügyfelek a versenyre váltanak át. Ez az ügyfélszolgálati részleg alkalmazottainak kényelmét is jelenti.

Daktela call center megoldás – hogyan működik?

A Daktela call center egy átfogó ügyfélszolgálati eszköz azoknak a cégeknek, amelyek maximalizálni kívánják a kapcsolattartást az ügyfelekkel és/vagy felhasználókkal. Rendszerünk az összes kommunikációs csatornát egy platformon egyesíti. A telefonhívásokkal, a chat-üzenetekkel, a közösségi médiával és az SMS-ekkel kapcsolatos információkat egyetlen rendszer küldi el, amely figyeli, hogy milyen lépések történtek az ügymenetekben, illetve, milyen előrelépések történtek.

Az alkalmazottak tevékenységéről szóló jelentések és statisztikák egy távoli szerverre kerülnek, amely ezeket az adatokat tárolja, és lehetővé teszi azok kezelését bárhonnan, ahol van internet-hozzáférés.

Ezen felül rendszerünk lehetővé teszi korlátlan számú interaktív hangmenü létrehozását (IVR), amelyet az ügyfél meghallgat, majd a telefon billentyűzetén a megfelelő szám kiválasztásával folytatja. Az általunk létrehozott Voicebot Call Center végigvezeti az ügyfeleket a teljes folyamaton. Szolgáltatásunk lehetővé teszi beszélgetéseinek rögzítését is.

Az általunk kínált eszköz hibajegy-rendszeren (ticketing) alapul. Egy adott ügyféllel az összes kommunikációs csatornáról összegyűjtött információk átkerülnek a rendszerbe, és egyben jelennek meg. Szolgáltatásunk minden közösen kezelt ügyről átfogó jelentéseket, elemzéseket és adatvizualizációkat is készít.

Mik a rendszerünk előnyei?

Rendszerünket úgy hoztuk létre, hogy ügyfeleink zavartalan működése mindig biztosított legyen. A Daktela Call Center lehetőségek széles skáláját és egyedi eszközöket kínál, amelyek egyértelműen elkülönítik a beérkező információkat. A rendszerünket megkülönböztető jellemzők a következők:

  • intuitív felhasználói felület
  • jelentések és elemzések automatikus létrehozásának képessége
  • alkalmazottak jogainak testreszabásának képessége (jogosultság kiosztás)
  • a tárolt adatok biztonsága
  • az értesítések ellenőrzése átlátható jegyrendszerben
  • 14 napos ingyenes próbaidőszak

Milyen előnyökkel jár az Ön számára?

A magas színvonalú telemarketing szolgáltatások a vállalatnál nem csak az ügyfélszolgálati osztály jobb megszervezését jelentik. A hatékony call center rendszer megvalósítása számos előnnyel jár, amelyek közvetlen hatással vannak az Ön cégének széles körben értelmezett működésére.

Ügyfél elégedettsége

A Call Center Daktelának köszönhetően növelheti cége First Contact Resolution (FCR) indexét. Ez annak az eredménye, hogy az ügyfélszolgálattal való első kapcsolatfelvételkor hány ügyet oldanak meg. Minél magasabb az FCR index, annál elégedettebbek a szolgáltatásait használó emberek. Ez a tényező stabil pozíciót és pozitív imázst épít ki a márkáról a piacon.

Szervezet és idő

A Daktela Call Center intuitív kezelőfelülete felgyorsítja az új munkatársak munkarendbe való bevezetésének folyamatát. Ennek eredményeként a kezdők gyorsabban válthatnak normál üzemmódba. Csökkenti a működés közbeni hibák kockázatát és növeli a cég hatékony működését. A Daktela Call Center riportokat és elemzéseket is készít, amelyek azonnal felhasználhatók.

Bevétel

Az egyszerűsített ügyfélszolgálati rendszer növeli a termékek és szolgáltatások értékesítését. Ez nagyobb nyereséget jelent vállalkozása számára. Emellett nem kell időt és pénzt vesztegetnie azzal, hogy további megoldásokat keressen a cég számára, mert a Daktela Call Center rendszeren belül minden szükséges szolgáltatás elérhető.

Amennyiben call center megoldást keres, vagy többet szeretne megtudni arról, hogy a Daktela hogyan támogatja vállalkozását, látogassa meg weboldalunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőségeink:

Értékesítés: +36 1 800 15 85

Technikai támogatás: +36 1 800 15 84

Email: daktela@daktela.hu


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés