Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

microsoft

E-gazdaság

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

Szabó Péter 6 éve érkezett a céghez, ahol először a Microsoft lakossági üzletágának régiós igazgatójaként dolgozott, majd a vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatói pozícióját töltötte be az elmúlt három évben. Ez utóbbi pozíciójában a Microsoft magyarországi partneri és viszonteladói hálózatának irányításáért és digitális átalakulásukért volt felelős.

Szabó Péter tapasztalt üzleti vezető, aki, mielőtt a Microsofthoz csatlakozott, 17 évet töltött az Unilevernél, ahol sikeresen hajtotta végre az adriai térség disztribúciós/logisztikai hálózatának paradigmaváltó átszervezését. Miután csatlakozott a Microsofthoz, a cseh-szlovák-magyar országcsoport újjászervezését és az új szervezeti egység irányítását látta el a lakossági és eszközértékesítési üzletág élén.

“Nagy örömömre szolgál, hogy megbízást kaptam a Microsoft Magyarország vezetésére.  A digitális képességek fejlesztése még soha nem volt ennyire sürgető Magyarországon. Minden szervezet és vállalat napi működése és sikeresége múlik azon, hogy hogyan támaszkodik a modern digitális technológiákra és hogyan tud alkalmazkodni a napjainkban egyre sűrűbben előforduló nem várt helyzetekhez. Az üzlet, a munkavégzési szokások és az életvitelünk újragondolása aktuálisabb kérdés, mint valaha. Ebben kívánom én is minél hatékonyabban segíteni ügyfeleinket a Microsoft megoldásaival”

– mondta kinevezése kapcsán Szabó Péter.

Chris Mattheisen, korábbi ügyvezető igazgató elhagyja a vállalatot, július végéig munkájával támogatja a zökkenőmentes átmenetet.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés