Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az INTREN építheti a Praktiker adat-alapú médiavásárlási rendszerét

E-gazdaság

Az INTREN építheti a Praktiker adat-alapú médiavásárlási rendszerét

Az INTREN építheti a Praktiker adat-alapú médiavásárlási rendszerét

Meghívásos tenderen nyerte el az INTREN a Praktiker Magyarország megbízását, amely a cég jelenlegi, belső adatvagyonának növelésére és kiaknázására fókuszál, főként a médiavásárlás és az online ügyfélélmény területén.

Az e-commerce kihívásokra és az online értékesítés növekedésére reagálva a Praktiker hosszútávú stratégiai fejlesztéseket valósít meg, melynek szerves része a vállalat ügyfél-adatainak kihasználása és saját adatvagyonának építése is. A jelenleg meglévő adat-ökoszisztéma további fejlesztését, és annak aktiválását a médiavásárlás területén az INTREN tanácsadói csapata támogatja idén januártól.

“A Praktiker az elmúlt években folyamatosan fejlesztette belső rendszereit, jelentős tudásunk gyűlt össze ahhoz, hogy még jobban értsük és kiszolgáljuk a vevőinket az online térben és az üzleteinkben egyaránt. Az INTREN csapata megértette a kihívást, és az általuk tervezett projektek segítenek benne, hogy ezt a tudást rendszerezzük, építsük és ki is használjuk a mindennapokban”

– mondta el Burka Szilvia, a Praktiker marketing és online szolgáltatásokért felelős igazgatója.

“Eddig is dolgoztunk már a Praktikerrel konverziós hatékonyságon és UX projekteken is, így ismertük a csapatuk ambiciózus hozzáállását. – tette hozzá Gandera Balázs, az INTREN ügyvezetője. Nagy öröm, hogy igénylik a nemzetközi szintű gyakorlatok bevezetését a saját rendszereik területén, nagyon motiváló és izgalmas, hogy ezen dolgozhatunk velük. A megvalósításban nagyban támaszkodunk a Google Marketing Platform nagyvállalati termékeire, melyek hazai képviseletét részben szintén a mi csapatunk látja el.”

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés