Connect with us

technokrata

Új vezérigazgató a Rentasystem Zrt. élén

rentasystem

E-gazdaság

Új vezérigazgató a Rentasystem Zrt. élén

Új vezérigazgató a Rentasystem Zrt. élén

Székely Balázs vezérigazgató távozik a Rentasystem Zrt. éléről, feladatkörét Bence Erika korábbi gazdasági igazgató veszi át 2020. július 15-től. 

Székely Balázs 2013-ban alapította az, akkor még Rent-a-server Kft. vezetésével működő cégcsoportot, amely kezdettől fogva tartós bérleti megoldásokat kínál középvállalatok valamint hazai és multinacionális nagyvállalatok számára. A főképp a hazai KKV-k világában Rentasystem néven gyors fejlődést felmutató vállalat az elmúlt években egyre nagyobb piaci szeletet tudott kihasítani, mivel egyedüliként a vezetői autók és flotta gépkocsik, IT eszközök és szoftverek, illetve gépek és berendezések terén is képes finanszírozási szolgáltatásokat nyújtani.

2020 év elején négy korlátolt felelősségű társaság, a rent3.hu Kft., az A4S.hu Kft., a Rentasystem és a Fundation.hu Kft. egyesültek, és az összeolvadás eredményeként egy 3,5 milliárdos mérlegfőösszeggel, egy milliárdos árbevétellel, 15 fővel, 500 élő szerződéssel rendelkező, új, zártkörű részvénytársaság alakult Rentasystem Zrt. néven Székely Balázs vezetésével, aki több mint 20 éves, sikeres beruházási projektfinanszírozási tapasztalatot vitt az új cégbe.

“Az elmúlt hét év során egy fantasztikus csapattal együtt kimagasló eredményt tudtunk elérni  a piacon, annak ellenére, hogy a piaci körülmények sokszor nem voltak adottak hozzá. A kulcs mindig is az előretekintés volt, az új megoldásokra törekvés valamint folyamatos fejlesztés és növekedés. Rengeteg tapasztalattal, némi pihenő után most új kihívások felé fordulok” – mondja Székely Balázs, aki hiánypótló és újszerű filozófiát hozott az integrált eszközfinanszírozás területén, a tőkehiánnyal küszködő kkv-k számára.

A vezérigazgatói posztot július 15-től Bence Erika veszi át, aki több mint 20 éves lízingpiaci tapasztalattal rendelkezik, és a Rentasystem-hez 2020. januárjában csatlakozott gazdasági igazgatóként.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin