Connect with us

Hirdetés

technokrata

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

telenor magyarorszag

E-gazdaság

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

Keddtől a Telenor beújít, ráadásul több területen is

Minden tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül, valamint ingyenes a készülék-függetlenítés október 24-től­ a Telenornál

A Telenor egyik legfontosabb célja, hogy mind szélesebb társadalmi rétegekkel ismertesse meg a digitális fejlődés lehetőségeit, és biztosítsa számukra a korlátlan internetezés élményét. Idén májusban a piacon elsőként mutattuk be Telenor Hello Data díjcsomagjainkat, amelyekkel ügyfeleink korlátlan adatforgalmat élvezhetnek belföldön, s a hűségszerződés kötöttségeitől is mentesülnek.

 

Továbbra is arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legkevesebb korlátozással, és minél gondtalanabbul használhassák a mobilinternetet. Ezért a közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve a Telenor számos olyan további változtatást vezet be, amelyek kedvezően érintik ügyfeleinket. Bár a jogszabály-módosítás lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor úgy döntött, hogy 2017. október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor. Csak abban az esetben kérünk – 24 hónapos – hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítjük ügyfeleink szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhetik mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink. Kollégáink egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, míg egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés