Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ha ilyen van a boltban, biztosan kapsz számlát!

E-gazdaság

Ha ilyen van a boltban, biztosan kapsz számlát!

Az Epson üzleteknek, bároknak és éttermeknek szánt csúcstechnológiás számlanyomtatót mutatott be.

Az Epson bemutatta a csúcstechnológiás TM-T88VI számlanyomtatót, amely a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal egyaránt könnyedén használható. Így a készülék ideális olyan üzlet-, bár- és étteremtulajdonosok számára, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azoknak is, akik a kombinált vagy inkább a hagyományos beállításokat alkalmaznák.

tm-t88vi_111_medres

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel. A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI számára, hogy közvetlenül a webes szerverről nyomtasson.

A készülék támogatja az adatjelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható tabletekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.

-productpicture-hires-t88vi_w_left_paper

A TM-T88VI mérete megegyezik a TM-T88V számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzletben, bárban vagy étteremben helyet kaphasson. A TM-T88VI nyomtató 2016 júniusától érhető el.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu