Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bang & Olufsentől jön a Loewe új vezetője

E-gazdaság

A Bang & Olufsentől jön a Loewe új vezetője

Felvásárolták a nehéz helyzetben lévő prémium gyártót.

Igen nehéz időszakon van túl a patinás német gyártó a Loewe. A cég nem volt képes felvenni a versenyt a konkurenciával, így nehéz helyzetbe kerültek, gyakorlatilag néhány lépésre voltak a csődtől. A csődeljárásból úgy tudtak kivánszorogni, hogy a kínai Hisense-szel kötött megállapodás értelmében kínai gyártással és olcsóbb megoldásokkal viszik le majd a termékeik árát.

Loewe_Connect_ID_LCD_TV

A nehéz helyzetből viszont ez a megállapodás sem húzta ki teljesen őket, így most a Jan Gesmar-Larsen, az 1996 és 2003 közötti időszakban a Bang & Olufsen-t vezető úriember által létrehozott befektetési csoport sietett a segítségükre. A felvásárlásnak hála most egy jó időre biztonságba került a Loewe és ha megnézzük Gesmar-Larsen korábbi munkahelyeit, valószínűsíthető, hogy a jövő is stabilnak ígérkezik a cég számára. Az úriember ugyanis azon kívül, hogy 7  évig vezette sikerrel a dán luxus termékeket gyártó vállalatot, korábban az Apple-nél tevékenykedett, ő felelt az európai és észak-afrikai terjeszkedés lebonyolításáért.

Bízunk benne, hogy az új vezetéssel és a befektetési csoport által hozott pénzzel egy minden eddiginél versenyképesebb Loewe jelenhet majd meg a piacon!



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés