Connect with us

technokrata

Összefogás a jó cél szolgálatában

design terminal

Büszkeség

Összefogás a jó cél szolgálatában

Összefogás a jó cél szolgálatában

Közel 6 millió forint gyűlt össze a Design Terminal hagyományos Talent for Good jótékonysági aukcióján

Az összeggel az innovációs ügynökség a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatja.

A Design Terminal idén karácsonykor is összehozta a tehetségeket. A különleges élményvacsorával egybekötött jótékonysági aukcióra neves fiatal hazai vállalkozók, tervezők, sportszervezetek, innovátorok, valamint az innovációs ügynökség vállalati partnerei ajánlották fel termékeiket és szolgáltatásaikat a jó cél szolgálatában. Az aukció teljes bevételével a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját támogatják.

A tavalyi évhez hasonlóan az idei eseményen is már nem csak a legsikeresebb fiatal tervezők tárgyai kerültek kalapács alá, hanem a Design Terminal által mentorált vállalkozások és nagyvállalati partnerek innovatív, jövőképes szolgáltatásai is.

Az aukció résztvevői olyan tárgyakra és szolgáltatásokra licitálhattak, mint a magyar férfi labdarúgó válogatott dedikált meze, a Magyar Labdarúgó Szövetség jóvoltából; lámpakészítő csapatépítő workshop, a Hello Wood felajánlásával; de kalapács alá került egy három napos lakóautózás is a Vanlifehungary-nek hála. A győztes licitálók olyan egyedi élményekben vehetnek majd részt, mint például egy élményrepülés Besenyei Péter pilótalegendával, a Red Bull Hungária Kft. felajánlásával; BMW i3 tesztvezetés, a BMW Group Magyarország jóvoltából; egyedi piknikélmény a Normafán, a Normafa Delikátnak köszönhetően, de kipróbálhatják magukat városi kincskeresésben is az Urbangoval. A Design Terminal több alumni csapata is felajánlotta szolgáltatásait a jótékonysági eseményre, köztük a ViddL, a Photon vagy a svéd Happy at Work.

További Büszkeség

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin