Connect with us

Hirdetés

technokrata

Filmkölcsönzés Facebookon

Kütyük

Filmkölcsönzés Facebookon

Keziccsókolom, a betmen most csak haccázé’, hátperszehogyeredeti, hazudnék én kiskegyednek?!

Habár a bolhapiacokon másolt lemezekkel seftelő zugárus hangulatot lehetetlenség átültetni a digitális világba, a közösségi hálózaton valóban ennyibe – azaz 3 dollárba – kerül egy film megtekintése. Már feltéve, ha a Warner Bros. filmjére vagyunk kíváncsiak, és az Egyesült Államokban élünk. A filmstúdió ugyanis egyelőre csak az amerikai facebookozóknak tette elérhetővé új szolgáltatását.

Aki like-olta a Dark Knight közösségi hálózatban található oldalát, az immár nem csak kommentárt fűzhet hozzá a lap üzenőfalán, hanem akár meg is nézheti az alkotást. A baloldali menüből elérhető lehetőség egyelőre az egyetlen, ami a Warner kínálatából hozzáférhető ezen a módon; a filmstúdió és a Facebook számára is kísérleti projektről van szó. Azonban, ha beválik az ötlet, akkor a következő hónapokban további alkotások is megtekinthetővé válhatnak ezen a módon. És ha kicsit szabadon engedjük a fantáziánkat, az sem kizárt, hogy még megéljük a mozibemutatóval egyszerre, a közösségi hálózaton is debütáló filmek premierjeit.

Facebook - Batman.png

A 30 Facebook kreditért (azaz átszámolva 3 dollárért) kölcsönözhető alkotás a tranzakciót követően 48 órán keresztül tekinthető meg Facebook accounton keresztül. Nem csak folyamatos lejátszásra van lehetőség; a filmrajongó igény szerint meg is állíthatja a denevérruhába öltözött hőst, amíg fogad egy telefonhívást vagy kimegy a konyhába egy sörért – a monitorhoz való visszatérést követően pedig onnan folytathatja Batman kalandjait, ahol abbahagyta.

A Warner közreműködésével a Facebook újabb lehetőséget talált saját virtuális fizetőeszközének felhasználására. A valódi pénzért vásárolható FB krediteket eddig is virtuális javakra, például játékokban virtuális eszközökre, tulajdonokra lehetett beváltani, ám a filmkölcsönzéssel jelentős lökést kaphat a kreditek népszerűsége. Mindamellett a közösségi hálózat mára már 600 milliósra duzzadt tábora a szolgáltatás sikerével elsöpörhet olyan, az amerikai piacon régóta hagyománnyal rendelkező és népszerű vállalkozásokat is, mint a Hulu vagy a Netflix.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés