Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Galaxy Tab Magyarországon

Kütyük

Samsung Galaxy Tab Magyarországon

A táblagépek kora hazánkban is elkezdődik.

A Samsung Galaxy Tab mobiltelefon és laptop egyben – zsebnaptár méretben. A 7”-os TFT-LCD-je lehetővé teszi filmek, fényképek nézegetését, e-könyvek olvasását, dokumentumok megosztását – akár útközben is. A kijelzőn folyamatosan kommunikálhatunk e-mail, normál telefon- vagy videohívás, SMS és MMS üzenetek révén, valamint kapcsolódhatunk a közösségi oldalakhoz is. A készülék támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.1 verziót, így a webes videók vagy Flash-es weboldalak is megjeleníthetők. A 380 grammos készülék kis túlzással zsebre is tehető, vastagsága alulról veri a 12 millimétert.

Samsung-Galaxy-Tab tablet

A 3G/HSPA kapcsolattal, 802.11n Wi-Fi-vel és Bluetooth 3.0-val rendelkező Samsung Galaxy Tab új lehetőségeket kínál a mobilkommunikáció terén. A világ bármely pontján egyetlen érintéssel egy egész konferenciát kezdeményezhetünk: a 7”-os kijelzőn videokonferencia-hívással egyszerre láthatjuk az összes résztvevőt. Emellett az asztalon kihangosítva használhatjuk telefonként, útközben pedig a vezetékes vagy Bluetooth fejhallgatóval mobiltelefonként működik.

Az Android 2.2 operációs rendszerre épülő, 1 GHz-es Cortex A8 processzorral működtetett készülék támogatja a HD felbontású videó tartalmakat, számos multimédia formátumban (pl. DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264) lejátssza. A készülék előlapi kamerája pedig lehetővé teszi a videotelefonálást 3G-n keresztül, miközben a hátsó kamera fényképek és videók felvételét biztosítja. A Galaxy Tab segítségével képeinket, videóinkat és zenéinket a DLNA szabványú kapcsolattal rendelkező tévével, asztali vagy hordozható számítógéppel is megoszthatjuk.

Nem csak a hardver
A Readers Hub elektronikus tartalmak olvasására készült alkalmazás, amelynek révén hatalmas digitális könyvtár válik elérhetővé a felhasználó számára, a klasszikus irodalomtól kezdve a szakirodalmon át a legújabb bestsellerekig. Magyarországon egyelőre angol nyelvű könyvek és magyar nyelvű napilapok és magazinok lesznek elérhetőek.

A Social Hub a felhasználó kapcsolatrendszerének átlátható szervezését és szinkronizálását segíti. Egyetlen felületen láthatjuk az e-maileket, SMS-eket, chat üzeneteket és közösségi fiókokat, így egyszerre több emberrel, több csatornán tartható a kapcsolat.

És végül a készülék hazai elérhetősége: a Samsung Galaxy Tab elsőként a T-Mobile-nál kapható majd. Várhatóan novemberben érkezik, pontos ára egyelőre nem ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés