Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban újít a Nokia Siemens Networks

Kütyük

Hazánkban újít a Nokia Siemens Networks

A Nokia Siemens Networks Magyarországon is elindítja nemzetközi sikert aratott szolgáltatását, a Managed Services-t.

A fejlett gazdaságok telekommunikációs szolgáltatóinak egyik legfontosabb törekvése hálózatuk hatékonyságának, minőségének és a lefedettségének fejlesztése. Napjainkban erre a leggyakoribb megoldás a hálózati folyamatok külső szolgáltatóhoz történő kiszervezése. Mivel a vállalatok továbbra is a költséghatékonyság jegyében döntenek, a Nokia Siemens Networks a jövőben e tendencia erősödését várja. A vállalat ezért Magyarországon is elindítja a telekommunikációs szolgáltatókkal közös gondolkodás nyomán kialakított egyik legújabb, és nemzetközi sikereket aratott szolgáltatást, a Managed Services-t.

A hálózat kiszervezése mellett szóló legfontosabb érvek a költséghatékonyság, a kockázatok minimalizálása, a hálózati lefedettség és hatékonyság növelése, valamint az ügyfelek minőségi kiszolgálása. A jelenlegi kiélezett versenyre épülő piaci környezetben a szolgáltatók csak akkor lehetnek sikeresek, ha egyre fejlettebb és sokrétűbb multimédiás- és tartalom-szolgáltatásaikat erős hálózati jelenléttel ötvözik.

Egyedülálló globális szolgáltatói modelljük (Global Service Delivery model) kiemelkedő a szegmensben. Ezáltal a Nokia Siemens Networks három globális hálózati központja (Global Network Solutions Centre) segítségével ügyfelei hálózatát a távolból, a nap 24 órájában üzemelteti, integrálja és optimalizálja –  így nyújtva igen magas szintű automatizált és innovatív megoldásokat.

A Managed Services szolgáltatásban szerzett tapasztalatok a hálózati technológiák teljes tárházát magában foglalják: legyen az mobil vagy fix hálózat, 2G vagy 3G, Voice vagy IP szolgáltatás, vezetékes vagy mobil vasúti kommunikáció. A vállalat olyan tevékenységek együttes szolgáltatását vállalja, mint a hálózati felügyelet, a hibaelhárítás, a hálózati operációs rendszerek optimalizálása, a hálózati karbantartás és szerviz, illetve a zenei vagy videóletöltés alkalmazások kiszolgálása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés