Connect with us

Hirdetés

technokrata

FoglaljOrvost.hu

Kütyük

FoglaljOrvost.hu

Várakozás és telefonálgatás helyett – siker az orvosválasztó oldal.

A közel két hónappal ezelőtt indult szolgáltatás, a FoglaljOrvost.hu sikerrel startolt a páciensek körében. A siker titka az egyszerű használat mellett, hogy a Foglaljorvost.hu orvos kínálata napról-napra bővül, már 19 szakterületen kínálnak szakorvosokat. Az első szakorvos foglaló rendszer tapasztalatait összegezve, már a kezdeti hónapok forgalma is azt mutatja, hogy az emberek a várakozás és telefonálgatás helyett ma már szívesen választják az online időpont foglaló rendszert. Az első eredmények szerint a nők aktívabbak a Foglaljorvost.hu oldalain.

A legkeresettebb szakterület tekintetében is ezt támasztják alá a számok, mivel a nőgyógyászati időpontfoglalás vezeti a listát. Ez valószínűleg azzal magyarázható, hogy ez az a tipikusan kényes terület, amit az ember nem szívesen egyeztet telefonon a kollégái előtt.

FoglaljOrvost

Emellett más érdekes adatokkal is szolgált az elmúlt időszak, nem túl meglepő módon a legtöbben például a hétvégi időszakot használják időpontfoglalásra, de a legkeresettebbek a 24 órán belüli időpontfoglalások. Egyértelmű, hogy aki azonnali megoldást keres egészségügyi problémáira, általában az interneten igyekszik találni megfelelő szakorvost is.

Ezek is alátámasztják a szolgáltatás üzemeltetőinek véleményét, miszerint a rendszer sikere abban rejlik, hogy ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja az azonnali időpontfoglalásnak. Az is látható, hogy a telefonos rendszereknél egyértelműen jobb, hiszen nem kell a kezelő jelentkezésére vagy a rendelési idő kezdetére várni, akár éjszaka is lehet időpontot foglalni a kiválasztott kezelésre. A FoglaljOrvost.hu egyértelmű előnyei közül a felhasználók legtöbbször az egyszerű használatot emelik ki, hiszen gyakorlatilag néhány kattintással megtalálhatjuk a megfelelő szakorvost az oldalon, s ezzel egyidejűleg be is jelentkezhetünk hozzá.

Jelenleg is 10 nagy budapesti magán rendelőintézetben, például a Rózsakert Medical Centerbe, a Mammut Egészségközpontba, a Körúti Orvosi Centrumba vagy akár a FirstMed Centers-be van lehetőség webes időpontfoglalásra, de számtalan egyéni magánrendelés is a felhasználók rendelkezésére áll. Különleges szakterületeket is lefed már a Foglaljorvost.hu, ilyen például a gyermek neurológus, gyermek endokrinológus, a szexuálterapeuta, a hidegterápia, vagy a botox kezelések is bekerültek a kínálatba. Az orvosi szakterületek köre pszichológus-rendeléssel is kibővült.

FoglaljOrvost.hu
A szolgáltatást három fiatal vállalkozónő indította el, megelégelve, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság rengeteg mindent el lehet már intézni az interneten, anélkül, hogy kilépnénk a lakásból vagy az irodánkból. A számítógép előtt ülve egyszerűen, néhány gombnyomással például szállodát foglalhatunk, repülőjegyet vásárolhatunk, pizzát rendelhetünk.

A szolgáltatást a betegek teljesen ingyenesen vehetik igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés